logo

Bilişim Medyası Derneği, F5 İletişim Yönetimi İle İftarda Buluştu

Bilişim Medyası Derneği (BMD), bu bağlamda bilişim ve teknoloji medyasına dahil olan ajanslar ile bir araya gelmeye başladı. BMD, üyelerine daha iyi bir ortam hazırlamak adına çalışmalarına devam ederken, bilişim ve teknoloji dünyasının önde gelen markaları ve ajansları ile ortak çalışmalara imza atmayı planlanıyor.

F5 İletişim Yönetimi İle İftar

BMD Yönetim Kurulu, 5 Haziran 2018 tarihinde dünyaca ünlü markaların da dahil olduğu bilişim ve teknoloji markalarına hizmet veren F5 İletişim Yönetimi ile bir araya gelerek bilişim ve teknoloji medyasının ülkemizdeki önemine değindi.

Buluşmaya BMD Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Savaş (Başkan), Arda Meriç (Genel Sekreter), Hasan Genç (Kurul Üyesi), Nurhan Demirel (Kurul Üyesi), Hande Arpalıgil (Dış İlişkiler), BMD Üyeleri Aykut Altındağ, Birol Bali, Emre Çetinkaya, Kerem Enginar, Kerem Fınndık, Serhan Türkmenoğlu, Sinan Küstür, F5 İletişim Yönetimi Murat Demirok, Gönenç Atakan, Handan Şahin katıldı.

Birlikte Projeler Geliştirilecek

Görüşmede birlikte geliştirilecek projelerle daha yakın çalışmalara nasıl varılabileceği, bilişim ve teknoloji medyasının daha iyi noktalara nasıl getirilebileceği görüşüldü. Sektördeki genel sorunlardan bahsedildi. Bu sorunların çözüme kavuşturulması ve sektörün daha yaşanılabilir olması için nasıl hareket edilmesi gerektiğine değinildi. Sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’ de teknolojiyi kullanan herkesin bilinçlendirilmesi de görüşme notları arasında yer aldı.

Markalar ve Ajanslar İle Sıkı İlişkiler

BMD Yönetimi tarafından yeni dönemde bilişim ve teknoloji sektöründe yer alan markalar ve ajanslar ile sıkı ilişkiler kurulması hedefleniyor. Bunun için çalışmalar yapıldığı ve üyelerinin bu birlikteliklerinden en geniş kapsamda fayda sağlaması için çaba gösterildiği belirtildi. Gecede konuşulan ve yapılabilecek diğer ortak çalışmalar için planlamalar yapıldı.

Bilgi için.

www.bmd.org.tr

Etiketler: » »
Share
1940 Kez Görüntülendi.