logo

Bilişim Medyası Derneği, May Siber Teknoloji Yönetimiyle Buluştu

Bilişim Medyası Derneği (BMD)’nin yeni dönemde Bilişim ve Teknoloji Sektörü’nde bulunan markalar ile daha sıkı ilişkiler içerisine girmesi hedeflendi. Türkiye’nin önde gelen bilişim ve teknoloji firmaları ile ortak çalışmalara imza atmayı planlayan BMD, bu amaçla çıktığı yola tüm hızıyla devam ediyor.

Bilişim Medyası Derneği Sektör Firmalarıyla Buluşuyor

BMD Yönetim Kurulu 4 Haziran 2018 tarihinde Hilton Istanbul Bosphorus Hotel’de milli, güvenilir ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle dikkat çeken MAY Siber Teknoloji ile bir araya gelerek Bilişim ve Teknoloji Medyası’nın ülkemizdeki yeri ve önemine değindi. Birlikte atılacak adımlar ve geniş kapsamlı projelerle daha yakın çalışmalara nasıl ve hangi yollarla varılması gerektiğinden bahsedildi. Dünyada gelişen teknolojilere paralel olarak siber güvenliğin Türkiye’de geldiği nokta ve gelişiminin de görüşüldüğü gecede, bilişim ve teknoloji medyasının yaşanan gelişmeler ışığında, hangi noktalarda konumlanması gerektiği konuşuldu.

May Siber Teknoloji’nin ev sahipliğinde düzenlenen geceye BMD Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Savaş (Başkan), Cem Kıvırcık (Başkan Yardımcısı), Arda Meriç (Genel Sekreter), Ceyhun Mısırlıoğlu (Sayman), Hasan Genç (Kurul Üyesi), Hande Arpalıgil (Dış İlişkiler), BMD Üyeleri Ahmet Mızrak, Funda Güleç, İsa Özgüller, Ürün Dirier, May Siber Teknoloji Yöneticileri İlkem Özar (Genel Müdür), Alper Erbaşı (Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı), Çağlayan Nur (Pazarlamadan Sorumlu GenelMüdür Yardımcısı) katıldı.

Gecede BMD Başkanı Musa Savaş, bilişim ve teknoloji medyasının, markaların vazgeçilmesi olduğundan ve mutlaka gerekli destek ile yatırımların sektöre yansıtılması gerektiğinden bahsetti. 20 yıllık geçmişi olan Bilişim Medyası Derneği’nin yeni gelişmeler ışığında değişime açık olduğuna da değindi.

“Bilişim Medyası Derneği ile ortak çalışmalara imza atmaya hazırız”

May Siber Teknoloji Genel Müdürü İlkem Özar; bilişim ve teknoloji medyasının öneminin farkında olduklarını, göreve geldikleri andan itibaren May Siber Teknoloji’nin de tüm desteğiyle bilişim ve teknoloji medyasıyla sıcak ilişkilerin kurulması adına çalışmalara başladıklarını, bu çalışmaların ilk örneğini de Türkiye’nin bilişim ve teknoloji alanındaki gelişimine önemli katkıları bulunan ve 20. yılını kutlayan BMD ile bir araya gelerek gösterdiklerini söyledi. Milli, güvenilir ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle MAY Siber Teknoloji’nin ülkemiz için katma değer oluşturmaya devam ettiğinden, amaçlarının yazılım pazarında global bir oyuncu olmak olduğundan bahsetti. Teknolojiyi aktif olarak kullananların ve çocukların bilgi güvenliğini sağlamak için Bilişim Medyası Derneği ile ortak çalışmalara imza atmaya da hazır olduklarını belirtti.

BMD Genel Sekreteri Arda Meriç, BMD olarak yeni dönemde Bilişim ve Teknoloji Sektörü’nde yer alan markalar ile sıkı ilişkiler kurduklarını ve BMD üyelerinin bu birlikteliklerinden en geniş kapsamda fayda sağlaması için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Gecede konuşulan ve yapılabilecek diğer ortak çalışmalar için önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelinmesi planlandı.

www.bmd.org.tr

Etiketler: » » » »
Share
2396 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?