logo

Bilişim Medyası Derneği, Radore Genel Müdürü İle Buluştu

Bilişim ve Teknoloji Sektörü’nde yer alan kurumlar, markalar ve ajanslarla görüşmelerine ara vermeden devam eden Bilişim Medyası Derneği (BMD), Türkiye’nin önemli veri merkezlerinden bir tanesi olan Radore ile bir araya geldi.

Radore Genel Müdürü İle İftar

Bilişim Medyası Yönetim Kurulu ile Radore Genel Müdürü Sadi Abalı’nın bir araya geldiği gecede, Bilişim ve Teknoloji Sektörü’nün gelişimi ve sektör medyasının Türkiye’deki durumu hakkında görüşmelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen buluşmaya BMD Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Savaş (Başkan), Cem Kıvırcık (Başkan Yardımcısı), Arda Meriç (Genel Sekreter), Ceyhun Mısırlıoğlu (Kurul Üyesi), Hasan Genç (Kurul Üyesi), Hande Arpalıgil (Dış İlişkiler), BMD Yeni Üyeleri Çetin Ünsalan, Elif Tütüncü, Kaan Arlı, Savaş Önemli, Serpin Alparslan, Radore Yönetimi Sadi Abalı katıldı.

Teknoloji Medyası’nın Daha İyi Bir Geleceğe Kavuşması İçin BMD’ye Destek

Bilişim Medyası Derneği Başkanı Musa Savaş, Türkiye’de Bilişim ve Teknoloji Medyası’nın gelişimi için her zamankinden daha fazla çaba sarf ettiklerini, üyelerinin sektörde yaşadığı sorunlara çözüm arayışında olduklarını ve daha iyi bir sektöre ulaşmak için çalıştıklarını dile getirdi. Tüm markalardan istediklerinin Radore için de geçerli olduğunu, Bilişim ve Teknoloji Medyası’nın daha iyi bir geleceğe kavuşması için BMD’ye destek olunması gerektiğini dile getirdi.

Radore Genel Müdürü Sadi Abalı, Radore olarak Bilişim ve Teknoloji Medyası’na olan desteklerinin var olduğu ve bu desteğin Bilişim Medyası Derneği’nin de yönlendirmesiyle doğru noktalarda optimize edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bilişim Medyası Derneği Genel Sekreteri Arda Meriç, Sektörün tüm oyuncuları ile iletişim haline geçeceklerini, kamu kurumu, marka ve ajanslar ile sektörün daha iyi bir konuma gelmesini ve altyapısı sağlam olarak güçlenmesini sağlayacaklarını belirtti. Derneğe sektörün önemli isimlerinin üye olduğunu, şu an Türkiye ve Dünya gündeminde olan Sosyal Medya’nın gelişimine uzak kalmayarak, bilişim ve teknoloji alanında sosyal medyada aktif olarak rol alan isimleri de Bilişim Medyası Derneği ailesine katacaklarını söyledi. Bu bağlamda geceye katılan ve yeni üyeliklerini gerçekleştirilen televizyon, internet ve sosyal medya dünyasının isimlerinden bahsetti.

BMD ve Radore görüşmesinin sonunda, gelişmelerin takip edilmesi adına önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelinmesi için takvim belirlenmesi kararlaştırıldı.

www.bmd.org.tr

Etiketler: » » »
Share
2111 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?