logo

Bilişim Medyası Derneği, TESAN Yönetimi İle Buluştu

Bilişim Medyası Derneği, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü’nde Türkiye’nin en köklü firmalarından olan ve 36. yılını kutlayan TESAN Yönetimi ile bir araya geldi. Bilişim Medyası Yönetim Kurulu ile TESAN yönetiminin bir araya geldiği gecede, Bilişim ve Teknoloji Sektörü’nün gelişimi ve sektör medyasının Türkiye’deki durumu hakkında görüşmelerde bulunuldu.

BMD Yönetimi Tam Kadro

Gerçekleştirilen buluşmaya BMD Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Savaş (Başkan), Cem Kıvırcık (Başkan Yardımcısı), Arda Meriç (Genel Sekreter), Ceyhun Mısırlıoğlu (Kurul Üyesi), Hasan Genç (Kurul Üyesi), Nurhan Demirel (Kurul Üyesi), Hande Arpalıgil (Dış İlişkiler), BMD) Yeni Üyeleri Birol Bali, Fikri Türkel, Tolga Cem Küçükyılmaz, Tesan Yönetimi Rüştü Arseven, Ahmet Erdoğan ve Merve Yiğit katıldı.

Bilişim Medyası Derneği Başkanı Musa Savaş, 20 yıldır varlığını sürdüren, kamu kurumları tarafında oldukça güçlü olan Derneğin, Türkiye’de Bilişim ve Teknoloji Medyası’nın gelişimi için her zamankinden daha fazla çaba gösterdiklerini, üyelerinin sektörde yaşadığı problemlere çözüm arayışında olduklarını ve daha iyi bir sektöre ulaşmak için çalıştıklarını dile getirdi. Tüm markalardan istediklerinin TESAN için de geçerli olduğunu, Bilişim ve Teknoloji Medyası’nın daha iyi bir geleceğe kavuşması için BMD’ye destek olunması gerektiğini dile getirdi.

TESAN Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Rüştü Arseven, TESAN markasının Türkiye’de 1983 yılında kurulduğu ve kurulduğu günden beri Türkiye’ye gerek istihdam, gerekse teknoloji ve bilişim alanında katma değer yakalamaya çalıştıklarını dile getirdi. Telekom ağ donanımları üretim ve satışını yaparak iş hayatına başlayan TESAN’ın bilgi ve iletişim teknoloji sektöründeki ürünlerini, 300 kişiyi aşan kadrosu, 4.000’in üzerinde ürün çeşidini, 4.000’i aşan dağıtıcı ve kurumsal iş ortağı ile Türkiye’nin 81 ilinde 15.000’i aşkın satış noktası üzerinden son kullanıcı ile buluşturduklarını ifade etti. Kendi markası olan TTEC altındaki geniş ürün yelpazesi yanında dünyaca iyi bilinen birçok markanın dağıtım, proje, satış ve satış sonrası hizmetlerini en üst düzeyde katma değer ve müşteri memnuniyeti hedefiyle sürdürdüklerini söyledi. Türkiye başta olmak üzere 15’in üzerinde ülkede 12.000’in üzerinde satış noktasında tüketici ile buluştuklarını, bugüne kadar 70 milyonu aşan TTEC markalı ürünü tüketicilerle ile buluşturduklarını aktardı. TESAN olarak, yenilikçi vizyon ve iş ortaklarıyla yarattıkları sinerjiyi sürekli hale ettirmeye çalıştıklarını, 2016 yılı cirosu ile “İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye” araştırmasında genel listede 46. sırada yer aldıklarını söyledi. Bilişim Medyası Derneği’nin gücünü yaptıkları görüşme ardından çok daha iyi anladıklarını ve sektörü daha iyi anlayabilmek, geliştirebilmek ve mevcut problemlerine çözüm bulabilmek adına BMD’yi destekleyeceklerini sözlerini ekledi.

Sektör Firmaları İle Görüşmeler Son Hızla Devam Ediyor

Bilişim Medyası Derneği Genel Sekreteri Arda Meriç, Bilişim Medyası Derneği olarak başlattıkları görüşmelere tüm hızıyla devam ettiklerini, sektörün tüm oyuncularıyla irtibatta olacaklarını dile getirdi. Derneğin kamu kurumları tarafındaki gücünü, 20 yıllık tecrübesiyle üyelerine yansıtmak istediklerini, sektörün gelişmesi için yapılması gerekenleri en hızlı ve doğru şekilde yapmaya gayret ettiklerini ifade etti. Bilişim ve Teknoloji Medyası’nda yer alan herkesin daha iyi ve verimli bir ortamda çalışmasını istediklerini ifade ederek, Derneğe yeni katılan güçlü isimlerle gerçekleştirilmek istenen projelerin en hızlı şekilde hayata geçirileceğini ifade etti. BMD’nin Türkiye’nin önemli markalarından bir tanesi olan TESAN ile bir araya gelmesinin ve her iki tarafın birbirlerini daha iyi anlamasının sektör için oldukça önemli olduğuna değinerek, önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalara TESAN ve TTEC markası tarafından destek istediklerini ve bunun sözünü de yapılan görüşmelerin ardından aldıklarını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmalardaki gelişmelerin takip edilmesi adına önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelinmesi ve TESAN’ın Türkiye’de bulunan teknik servis merkezinin ziyaret edilmesi kararlaştırıldı.

www.bmd.org.tr

Etiketler: » » » »
Share
2431 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?