logo

Bilkent Station Yardım Müzayedesine Evsahipliği Yaptı

Bilkent Station, Ankara sosyal yaşamının tanınmış simalarını Bis by Newcastle’da bir araya geldi. Yardımsever kadınlar, geliri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimler Derneği’ne bağışlanmak üzere düzenlenen müzayedede sergilenen eserleri satın alarak dayanışmanın gücünü gözler önüne serdi.

“Porsiyonlarınızı küçültün”

Davete çok sayıda tanınan sima katıldı. Etkinlik ünlü diyetisyen Elvan Odabaşı’nın sağlıklı beslenme konulu workshopuyla başladı. Odabaşı “Beslenmeyi artık bütün olarak değerlendiriyoruz. Birey aklını, ruhunu ve bedenini düzgün besleyemiyorsa, iştah yönetimini günün sonunda elinden mutlaka kaçırıyor. Bilinçsiz bir şekilde diyet yapmaya çalışanlar, eşinden dostundan duyduklarıyla hareket edenler maalesef metabolizmalarını allak bullak ediyor. Bir an önce zayıflama isteği, kişide strese dayalı kortizol hormonunu harekete geçirir ve zayıflama sürecini oldukça uzatır” dedi. Danışanlarının en büyük sorununun porsiyon olduğunu ifade eden Odabaşı “Porsiyonunuzu minimuma indirin. Bir restorana gittiğinizde gözünüzü boyayan porsiyonları yanınızdaki kişiyle paylaşmaya çalışın” önerisinde bulundu. Ünlü diyetisyen daha sonra kısır ve tatlı yaparak konuklara ikram etti.

Müzayedeye evlerinden eşya getirdiler

Etkinliğin devamında ise ünlü küratör Rahmi Çöğendez yönetiminde bir müzayede gerçekleşti. Ankara sosyal yaşamın tanınmış simaları Müge Süleymanoğlu, Elif Başman, Nesrin Kılavuz, Işık Tekışık, Füsun Şener, Semra Gümüş, Rahmi Çöğendez, Yeşim Tandoğan, Amber Esen ve Hikmet Çetinkaya’nın evlerinde bulunan tablo ve dekoratif eşyaları müzayedede satışa çıktı. Kadınların adeta birbiriyle yarıştığı müzayededen elde edilen gelir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimler Derneği’ne bağışlandı.

http://www.bilkentstation.com.tr/

Etiketler: » » » »
Share
2341 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?