logo

BiTaksi İle Yolculuğu Sevdik

mh_bitaksi

Taksi arayan yolcu ile yolcu arayan taksiciyi akıllı telefonda buluşturarak hızlı, kolay ve güvenli seyahat ortamı sunan BiTaksi, bugüne kadar uygulama üzerinden gerçekleştirdiği 4,5 milyonun üzerindeki yolculuğun 1 milyonunun kredi kartı, PayPal ve BKM Express gibi dijital ödeme seçenekleriyle yapıldığını duyurdu.

Her dört kişiden biri taksiyi kartla ödüyor

BiTaksi verilerine göre kredi kartıyla aylık ortalama yapılan yolculuk oranı yüzde 26. Taksinin en çok kullanıldığı günler ise Cuma ve Cumartesi. Gün içerisinde ise taksi yolculukları en çok sabah 08.00-09.00 ile akşam 18.00-19.00 saatleri arasında yapılıyor.

Ankara kredi kartlı taksiyi sevdi

Ankara’da ise kredi kartıyla taksi kullanımı İstanbul’un tam üç katı. Ankaralılar’ın yüzde 78’i BiTaksi’de kart kullanırken yüzde 22’si nakit yolculuk yapmayı tercih ediyor.  Taksinin yoğun kullanıldığı günler ise Perşembe ve Cuma. Ayrıca taksi yolculukları sabah 08.00-09.00 ile akşam 17.00-19.00 arasında yoğunlaşıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana 1 buçuk milyon kişi tarafından cebe indirilen BiTaksi ile yapılan yolculukların toplamı 40 Milyon kilometreyi aştı. BiTaksi İstanbul’da 10 bin, Ankara’da ise bin aktif sürücü ile hizmet veriyor.

Etiketler: » »
Share
2481 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?