logo

Biznet Bilişim Genel Müdürü Serdar Yokuş Oldu

Biznet Bilişim Genel Müdürü Serdar Yokuş

Biznet Bilişim yeniden yapılanma çalışmasını sürdürüyor. Mayıs 2018’de yüzde 100 hissesi Faruk Eczacıbaşı’nın sahibi olduğu FVD İleri Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından devralınan şirketin yeni Genel Müdürlük görevine 1 Haziran 2018 tarihi itibariyle Serdar Yokuş getirildi.

Serdar Yokuş Kimdir ?

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Bölümü mezunu olan Serdar Yokuş, kariyerine Empa’da Satış Mühendisi olarak başladı. Sonrasında sırasıyla Intertech’te Sistem ve Network Uzmanı, Vestel’de Sistem ve Network Mühendisi, Vestelnet’te IT Müdürü, Lucent Technologies’de Çözüm Danışmanı ve Teknoloji Müdürü, Intrakets’de Satış Geliştirme Müdürü, Alcatel – Lucent Türkiye’de Grup Satış Müdürü ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Datateknik’te Satış Direktörlüğü görevlerini üstlendi. Yokuş, 2011 yılından itibaren Huawei Türkiye’de önce Satış Direktörü, daha sonra Huawei Enterprise Ülke Müdürü görevlerini yürüttü.

Biznet Bilişim Genel Müdürü Serdar Yokuş yeni görevi ile ilgili olarak “Siber güvenlik gibi önemli bir alanda çalışmak benim için heyecan verici. Bugüne kadar sağlam adımlarla büyüyen Biznet Bilişim’i daha ileriye taşıma hedefiyle görevi devraldım. Milli güvenliğin önemli bir parçası olan siber güvenlik konusunda yapacağımız işlerle hem şirketimize hem ülkemize fayda sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Etiketler: »
Share
3171 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?