logo

Blippar Türkiye 1. Yaşını Kutladı

mh_blippar_parti

Soldan sağa: Blippar Türkiye CEO’su Zehra Öney, Sinem Ceceli, Mustafa Ceceli, Danna Leese, D’autre Event’lerin organizatörü Serra Kocacıklıoğlu, Maxihaber.net Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ

Blippar, Türkiye ofisinin 1. yaşını Blippar Türkiye CEO’su Zehra Öney ev sahipliğinde, Blippar Kurucu Ortak ve CEO’su Ambarish Mitra’nın katılımıyla keyifli bir parti ile kutladı. Danna Leese’in canlı performans gösterdiği partide Mustafa Ceceli de konuklar arasındaydı.

Mustafa Ceceli’nin 7 Aralık’ta piyasada olan albümü “Aşk İçin Gelmişiz” aynı zamanda Türkiye’nin ilk Blipp’lenebilir albüm özelliğini taşıyacak olup, albüm kapağı Blippar ile taratıldığında Mustafa Ceceli’den canlı mesaj ve albümle ilgili farklı içeriklere erişebilme fırsatı da sunuyor. Şu anda Blippar ile proje bazlı çalışan birçok marka dışında PepsiCo, Vivident, Cosmopolitan dergisi, Calve gibi önemli markalar ürünlerini bütün bir yıl boyunca Blippar platformunda interaktif hale getirenlerden sadece bazıları.

2016 yılında artırılmış gerçeklik ve görsel keşif ile adını daha sık duyacağımız Blippar, dijital dünyada fark yaratmaya devam edecek. Artırılmış gerçeklik şu an gerçeği deneyimlememizi tamamıyla değiştirecek, ikinci çağına (2.0) geçerek, görsel keşif ile fiziksel dünyamızın tamamına sınırız içerikle anında ulaşabileceğimiz bir mecra haline gelecek. Artırılmış Gerçeklik 2.0 ile “nesnelerin interneti” dönemine ek olarak “nesnelerin üzerindeki internet” dönemine geçiyor olacağız.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLATIN

Etiketler: » » » »
Share
7094 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?