logo

05 Mart 2018

Blue Nights Party 8 Mart’ta NaN Şişhane’de

Blue Nights Party, 8 Mart Perşembe  gecesi NaN Şişhane & NaNBOX’ta düzenlenecek. Organizasyonu Burak Güner tarafından gerçekleştirilecek olan Blue Nights Party her zaman olduğu gibi  sohbet, eğlence ve müzik seven tüm dostları buluşturacak. 3 yıldır düzenli olarak devam eden Blue Nights Partileri her zaman İstanbul’un en gözde mekanlarında gerçekleşmektedir. Maxi Haber (www.maxihaber.net), Medyafaresi (www.medyafaresi.com), BHS GROUP Medya (www.bhsgroup.org), ve Evosangels Digital Dergisi’nin (www.evosangels.com)  medya sponsorluğu yapacağı geceye katılmak isteyen kişilerin ilgili facebook event linkinden Burak Güner’e ulaşarak geceye katılımlarını kayıt etmeleri gerekmektedir.

Blue Nights Party iki ayrı alanda, iki ayrı müzik ve eğlence

Dünya Kadınlar gününün kutlandığı 8 Mart Perşembe gecesi Blue Nights Party’de aynı mekan içinde iki ayrı alanda, iki ayrı müzik ve eğlence ile birlikte herkes hoşça vakit geçirme imkanına sahip olacaktır.

Parti Gurusu Destek Veriyor

Parti Gurusu Senem Selimi etkinliğe Network Sponsoru olarak destek vermektedir.  Ayrıca gecenin unutulmaz tüm fotoğraflarını Yasemin Evcen çekecek.

Etkinlik linki: https://www.facebook.com/events/608809769450671/

 

Etiketler: »
Share
2570 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?