logo

22 Mart 2018

Blue Nights Party, Misafirlerini NaN Şişhane & NaN Box’ta Ağırladı

Organizasyonu Burak Güner tarafından gerçekleştirilen Blue Nights Party 8 Mart Perşembe akşamı NaN Şişhane & NaN Box’ta sohbet, eğlence ve müzik seven tüm dostları buluşturdu. Bu özel gece, misafirlerin yemek, sohbet ve en değerlilerimiz olan kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutlayarak başladı ve ilerleyen saatlerde hareketli DJ müziği eşliğinde yerli ve yabancı birçok konuğun katılımı ile gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Blue Nights Party misafirler mekanın hem üst hem de alt katında aynı anda farklı müziklerin tadına vararak eğlendi. Üç yıldır her iki ayda bir İstanbul’un bilenen en iyi mekânlarında gerçekleşen “Blue Nights Party” her zaman olduğu gibi bu sefer de güzel bir atmosferde ve seçkin konuklarıyla bir kere daha katılan herkesten beğeni topladı.

Sponsorlar Büyük Destek Verdi

Etkinliğe Medya Sponsoru olarak; Maxi Haber (www.maxihaber.net), Medya Faresi (www.medyafaresi.com) ve BHS Group (www.bhsgroup.org) destek verdi. Parti Gurusu Senem Selimi ise etkinliğe Network Sponsoru olarak destek oldu.

Tüm davetliler elbiseleriyle şıklık yarışı içindeydiler. Birbirinden güzel ve hareketli müzik parçalarının yer aldığı bu özel gecenin ilerleyen saatlerinde konukların danslarıyla eğlence doruğa çıktı.

“Blue Nights Party” konsepti önümüzdeki aylarda da devam edecek.

Etiketler: » »
Share
2624 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?