logo

Blush Atiye Nişantaşı’nda “Fly me to the moon” Zamanları

mh_atiye_blush

Yenilenen konsepti ve yeni yüzüyle eğlence dünyasına kapılarını yeniden açan Blush, lezzetli menüsü, müzikleri ve seçkin ambiansıyla Nişantaşı  Atiye Sokağa yeni bir soluk getiriyor.  Sıradışı dekorasyonu ile dikkat çeken Blush, saat 10:00’dan 02:00’ye kadar misafirlerine hizmet veriyor.

Öğleden önce kahve ve çay çeşitleri ile başlayacağınız Blush Günü’ne öğlen yemeğinde arkadaşlarınızla buluşarak devam edebileceğiniz gibi, akşamüstü şarap, peynir tabağı ve leziz tapaslar eşliğinde arka bahçede yeşillikler içinde keyif yapabilirsiniz.

İş hayatının ve günün yorgunluğunu atmak için uğrayabileceğiniz mekanın Atiye Sokak tarafına bakan finedining bölümünde dostlarınızla buluşup zengin şarap çeşitlerini deneyebilir, İitalyan pizza ve makarnalarından, leziz salatalardan ve nefis tatlılardan yiyebilirsiniz.

Blush’ın misafirlene sürprizleri de devam ediyor. Amsterdam’ın ünlü kabare sanatçısı Shai Shahar her salı 19:30’dan itibaren Blush Atiye Nişantaşı’nda “Fly me to the moon” isimli canlı  performansını sergiliyor. Menajerliğini Organizatör Senem Selimi’nin yaptığı ünlü kabare sanatçısını performansı kaçırılmayacak kadar başarılı.

Ayrıca her akşam DJ performansı sergilenen Blush’da süpriz DJ ve parti organizasyonları devam ediyor.

  www.facebook.com/blushatiyeistanbul

twitter.com/atiyeblush

Etiketler: » »
Share
5408 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?