logo

BMD ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Arasında İşbirliği Protokolü

BMD Başkanı Musa Savaş, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren

Bilişim Medyası Derneği (BMD) ile İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle dernek üyelerine özel bir indirim uygulanacak. Protokol imza töreni 9 Temmuz 2021 tarihinde İstanbul’da bulunan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Merkez Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Protokolün imzaları ise BMD Başkanı Musa Savaş ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren tarafından atıldı.

Serhat Özeren, BMD ile yapılan bu işbirliğinden memnuniyetini dile getirerek BMD üyelerinin çocuklarına eğitim desteği vermekten mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti. Doğa’da İTÜ ile gelen ayrıcalıklara değinen Özeren, 248 yıllık köklü eğitim geleneğinin Doğa’ya adaptasyonunun yeni dönemde tamamlanacağını vurguladı.

BMD Başkanı Musa Savaş “üyelerimize fayda sağlayacak işbirliklerini geliştirmeye devam ediyoruz. İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejleri ile yaptığımız bu protokolle dernek üyelerimizin çocukları 2021 – 2022 öğretim yılında yüzde 50 indirimden faydalanabilecekler. Bu konuda destekleri için sayın Serhat Özeren’e çok teşekkür ediyorum. Üyelerimiz için sunduğumuz bu tarz faydalı iş birliklerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtmek isterim” dedi.

Protokol ile sağlanan indirim önümüzdeki öğretim yılı boyunca ve tüm İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji okulları ve tüm kademelerde (anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise) geçerli olacak.

Etiketler: » » »
Share
1264 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?