logo

BMW Golf Cup International Eleme Turları Silivri’de Gerçekleşti

Borusan Otomotiv’in ev sahipliğinde ve İstanbul Golf Kulübü sportif direktörlüğünde bu yıl 13.’sü düzenlenen BMW Golf Cup International 2018 Türkiye Elemeleri 20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Silivri’deki Marmara Golf Sahası’nda gerçekleştirildi. Dünya genelinde 50 farklı ülkeden 100 bin katılımcıyı ve bine yakın yerel turnuvayı içeren BMW Golf Cup International’ın 2006 yılından bu yana devam eden Türkiye Elemeleri, bu yıl da 3 gün ön elemeler ve 1 gün final turu olmak üzere 4 gün sürdü. Kadınlar kategorisinde Nursel Çökelek, erkekler B kategorisinde Yusuf Köse ve erkekler A kategorisinde Mehmet Kazan elemeleri birincilikle bitirerek Mart 2019’da Meksika’da gerçekleşecek BMW Golf Cup International Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar.

Turnuva sonunda Erkekler A, Erkekler B ve Kadınlar kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri İstanbul Nakkaştepe’deki İstanbul Golf Kulüp binasında gerçekleştirilen ödül töreninde takdim edildi. 23 Eylül Pazar akşamı Borusan Otomotiv’in ev sahipliğinde düzenlenen törende kendi kategorilerinde birinci olan katılımcılar, ödüllerini Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik’ten teslim aldı. Türkiye’de Golf sporuna destek vermekten büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Hakan Tiftik “Bu yıl Borusan Otomotiv olarak 13’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz BMW Golf Cup International 2018 Türkiye Elemeleri’nde yine zorlu, çekişmeli ve heyecanlı dört günü geride bıraktık. Elemeler yine yoğun ve seçkin bir katılımla tamamlandı. 2019 Mart ayında Meksika’daki finallerde ülkemizi temsil edecek 3 sporcumuzu tebrik ediyor, kendilerine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Golf sporunu uzun yıllardır destekleyen BMW ve Borusan Otomotiv, geleceğin golf yıldızlarını bu yıl da Minikler kategorisinde ağırladı. BMW Golf Cup International Türkiye Elemeleri’nde 7-12 yaş aralığındaki yetenekli golfçülerden Elif Gençoğuz da turnuvayı birinci tamamlayan isim oldu.

www.bmw.com.tr/golfsport

Etiketler: » » » »
Share
2905 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?