logo

Brightstar Cep Telefonu Aksesuar Dağıtım Ekosistemini Büyütüyor

mh_brightstar_ela_cubukcu

Brightstar Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Genel Müdürü Ela Çubukçu

Brightstar, cep telefonu aksesuar faaliyetlerini daha geniş bir bölgeye yayarak Körfez İşbirliği Konseyi ülkeleri olarak adlandırılan Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne de ulaştırdığını duyurdu. Bu gelişme ile Brightstar, akıllı telefonlar için en son cep telefonu aksesuarları, güç çözümleri, ses aksesuarları ve koruma teknolojisini bölgede bulunan perakendeci ve mobil ağ operatörlerine temin edecek.

Brightstar Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Genel Müdürü Ela Çubukçu “Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerindeki insanlar, internete bağlı yaşam tarzını benimsemiş durumdalar; bölge halihazırda akıllı telefon kullanımı ve mobil hizmetlerde bir küresel lider. Brightstar’ın global uzmanlığı ile bölgede aksesuar sektörünün büyümesine güç katacağız. Ürün dağıtmaktan çok daha fazlasını yapıyoruz; aksesuar satış bakış açısını değiştirmek için çalışarak müşterilerimizin gereksinimlerini karşılayan hizmetler sağlıyoruz. Tüketiciler, hemen her şeyde akıllı telefonlara bel bağladığı için, cihaz ile içeriğini ve gelecekteki ikinci el değerini koruma ihtiyacı daha da artıyor. Aynı zamanda, mobil deneyimi zenginleştiren akıllı aksesuarlar isteyen tüketicilerin sayısı da gitgide artıyor” dedi.

Bu genişleme ile Brightstar, Adopted, Bang & Olufsen, BoomCloud 360, Caden, CasePower, Celly, CulCharge, iBolt, Jabra, Key, Liquipel ve SteelSeries gibi üst düzey global tüketici elektroniği markalarının dağıtımını yapacak. Halen dünyanın bir numaralı cihaz dağıtıcısı ve cep telefonu sektörü hizmetleri lideri konumunda bulunan Brightstar’ın global aksesuar organizasyonu, yıllık 1 milyar ABD dolarının üzerinde tahmini perakende değerini temsil ediyor.

Daha fazla bilgi için: www.brightstar.com.tr

Etiketler: » »
Share
3153 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?