logo

Brother, Kablosuz Özelliği Eklenen Yeni Ürünlerini Tanıttı

mh_brother_gorsel

Brother Türkiye, geçen yıl satışa sunduğu, çok ses getiren S/B Lazer yazıcı ve çok fonksiyonlu ürün serisine kablosuz özellikli yeni ürünler ekleyerek satışa sunuyor.

Brother Türkiye Ülke Direkörü Makoto Hasegawa “Müşteri memnuniyeti Brother için hep öncelikli olmuştur. Kullanıcılarımızın ürünlerimizle ilgili yorumlarını önemser ve dikkate alırız. Yazıcı kullanıcılarının değişen ihtiyaçlarını yakından takip eder, uygun çözümler yaratırız. Günümüzün kullanıcıları, evlerinde ve işlerinde sorunsuz çalışan güvenilir, uygun fiyatlı, yüksek performanslı ve hızlı bağlantı imkanı sunan Wifi özellikli yazıcılar kullanmak istiyor. Bu nedenle geçtiğimiz yıl Türkiye’de satışa sunduğumuz DSL serisine Wifi özelliği ekleyerek yeni bir seri yarattık. DSL serimizde yakaladığımız başarıyı bu yeni seride de sürdüreceğiz” dedi.

Yeni HL-1211W, MFC-1911W yazıcıları ve MFC-L2700DW Çok Fonsksiyonlu yazıcısı (faks özellikli)- özellikle KOBİ ve ev kullanıcılarına uygun olarak tasarlandı. Kaliteyi ve güveni rekabetçi fiyatıyla tamamlayan yeni ürünler, kablosuz bağlantı özelliği ile birlikte geliyor.Brother olarak yeni cihazlarımızı kullanan tüm müşterilerimiz hem kablosuz bağlantı rahatlığı ile baskı yapabiliyor hemde dilerlerse mobil aygıtlar(Akıllı Telefonlar ve Tabletler) üzerinden de Brother’ın iPrint & Scan uygulamasını kullanarak çıkış alabiliyorlar.

 Kağıdın yazıcıya eğri girmesi sorunu ortadan kalktı

Serideki geliştirilmiş özellikler arasında yer alan uzun kağıt kılavuzu ile kağıdın yazıcıya eğri girmesi sorununu ortadan kaldırılıyor. Kısa kağıt yolu ve kağıt sıkışmasını önleyen anti curl sistemi ile yazıcılarda kağıt sıkıştırma sorunu en düşük seviyeye indiriliyor. Çift silindirli kağıt alma sistemi ile kağıt, yazıcının içine sorunsuz bir şekilde alınabiliyor. Bunlara ek olarak, kullanıcıların bütçeleride düşünülerek gereksiz maliyetleri önlemek için Brother tüm modellerinde ayrı toner ve drum ünitelerine sahiptir. Böylece biten toner, drum değişikliğine gerek kalmadan yenilenebiliyor. Orijinal sarf malzemeler Japonya’da üretiliyor ve çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

 Özellikler

– Kağıt sıkışmasını önleyen sorunsuz baskı teknolojisi

– Hızlı Baskı 20/21ppm (A4/letter)

– Standart 150 sayfa kağıt kapasiteli çekmece

– 1,000 sayfa baskı kapasiteli * standart toner

– Uygun Fiyatlı sarf malzeme

– Çevreyi korur – ENERGY STAR sertifikalıdır.

 Fiyatlandırma ve Garanti

Yeni Kablosuz S/B Lazer yazıcı ve Çok Fonksiyonlu yazıcı serisi Brother’ın servis ağı desteğine sahiptir. Seri Türkiye’de yetkili dağıtıcılar ve iş ortakları aracılığı ile 17.11.2014 tarihinden itibaren aşağıdaki TESK fiyatları ile pazarda yerini alacak.

HL-1211W                    120$ + KDV       2 Yıl Garanti

MFC-1911W                 270$ + KDV       2 Yıl Garanti

MFC-L2700DW             338$ + KDV       2 Yıl Garanti

Etiketler: » »
Share
1970 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?