logo

Bulutistan ve D-CAT Technologies Güçlerini Birleştirdi

D-CAT Technologies Genel Müdürü Ufuk Kab, Bulutistan Kurucu Ortağı ve CEO’su Begim Başlıgil

Bulutistan ve D-CAT Technologies’in işbirliğinin temelleri atıldı. Teknolojiyi yakından takip eden ve müşterilerine sürdürülebilir çözümler sunan iki şirketin işbirliğinde en temel hedef; müşterilerine kaliteden ödün vermeden en doğru ve en iyi hizmeti sunmak olacak.

Bulutistan Kurucu Ortağı ve CEO’su Begim Başlıgil, ekosistemin gelişimine inanan ve bu doğrultuda hareket eden bir şirket olduklarına dikkat çekerek “Bulutistan olarak hayalimiz tek başına büyümek tek başına ilerlemek hiç olmadı. Güvenilir ve sağlıklı bir ekosistem yoksa sektörlerin de geleceği maalesef sağlıklı olmuyor. İşte bu noktada önemli bir güç birliğine daha imza atıyoruz. Kendi alanında değer katan işler ortaya koyan D-CAT Technologies ile yaptığımız işbirliğinde, veri ana odağımız olacak ve onun etrafında oluşacak projelere kalite ve sürdürülebilirlik anlamında imzamızı atacağız” dedi.

D-CAT Technologies Genel Müdürü Ufuk Kab, D-CAT Technologies, kurumsal performansı arttırmak ve organizasyonlarda kilitli kalmış verilerden, karar mekanizmalarında kullanılabilecek ve bunun yanında operasyon kalitesini arttırmayı hedefleyen bilgiye erişim ve bunun dönüşümü süreçlerinde hizmet veren bir firma. D-CAT Technologies ve Bulutistan’ın yetkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek projelerde başarı dışında bir alternatif olmadığını belirterek “Bu kapsamda, müşterilerimizin en büyük kazanım çözüm odaklı sürdürülebilir hizmet almak olacak” dedi.

Şirketler arası birçok işbirlikteliği söz konusu olurken, D-CAT Technologies ve Bulutistan işbirliği stratejik yönelimlerinin uyumluluğu ile diğer işbirliklerinden farklı olarak hızlı ve sürdürebilir değer üretmeye hazırlanıyor.

Etiketler: » » »
Share
404 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?