logo

buypasa.com Bünyesinde Online Mağaza Açanlar Avantajlı

mh_buypasa_gokhan_altiner

buypasa.com Genel Müdürü Gökhan Altıner

Son yıllarda önemli bir büyüme kaydeden e-ticaret sektöründe irili ufaklı birçok e-ticaret sitesi faaliyet gösteriyor. Dikey ve yatay e-ticaret alanında hizmet sunan online alışveriş sitelerinin en önemli problemlerinden biri alışveriş odaklı ziyaretçi eksikliği.

E-ticaret sitesi yazılımlarının makul fiyatlara satılması ile birlikte peş peşe açılan e-ticaret sitelerinin birçoğunun zaman içinde ziyaretçi azlığı ve yeterince satış yapılamaması gibi nedenlerden dolayı kapandığı bilinen bir gerçek. Bu noktada e-ticaret sektöründe ayakta durabilmek, satış yapmak ve yeni müşterilere ulaşmak için alternatif çözümler öne çıkıyor.

Alışveriş odaklı ziyaretçi yönlendirme ile satışlar artıyor

Rekabetin her geçen gün daha da arttığı e-ticaret sektöründe birçok e-ticaret platformu için satış hacminin ve karlılığı artırmanın gittikçe zorlaştığına dikkat çeken buypasa.com Genel Müdürü Gökhan Altıner, online mağazalara alışveriş odaklı ziyaretçi artırma noktasında çözümler sunduklarını dile getirdi.

E-ticaret sektöründe yer alan online mağazaların alışveriş odaklı ziyaretçilere ulaşmasının satış ve karlılık artırmada ve e-ticaret girişimlerinin devamlılığını sağlama noktasında önemli olduğunu söyleyen Altıner, buypasa.com bünyesinde online mağaza sahiplerine ziyaretçi trafiği, sanal dükkan hizmeti, güvenli e-ticaret, güvenli ödeme sistemleri ve online mağaza reklam-tanıtım çalışmaları konusunda kapsamlı hizmetler sunduklarını belirtti.

Türkiye’nin e-ticareti yurt dışına açılıyor

Son yıllarda sayıları hızla artan dikey e-ticaret siteleri ve küçük çaplı e-ticaret sitelerinin ziyaretçi sıkıntısını alışveriş odaklı ziyaretçi trafiği yönlendirme hizmetleri ile çözdüklerinden bahseden Altıner, buypasa.com’da yer alan online mağaza, sanal dükkan sahiplerine yurt içine satışın yanı sıra yurt dışına da güvenli bir şekilde ürün satma imkanı sağladıklarını vurguladı.

Günlük 250 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Altıner, buypasa.com’un 1500 sanal dükkan başvurusu aldığını ve bu rakamın daha da yükseleceğini ifade etti.

Etiketler: » »
Share
4763 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?