logo

23 Ekim 2016

Cadılar ve Hortlaklar Yeryüzüne Çıkıyor !

mh_senem_haloween_party_28ekim

28 Ekim Cuma akşamı 21:00’da Marjo Karaköy’de gerçekleşecek olan geleneksel kostümlü Cadılar Bayramı Holly Halloween Party başlıyor. Bir festival tadında gerçekleşecek olan  parti DJ Burak Öner’in performansı ile başlayacak ve İtalyan DJ Valerio Proto’nun hazırladığı enerjik parçalar eşliğinde  devam edecek.

Saatler gece yarısını gösterirken partinin en iyi kostümleri  seçilecek ve “Spooktacular Custome Award” ile ödüllendirilecek.

Eğlenceseverler partide karanlık dünyanın efendileri olan cadılar, vampirler, hortlaklar ve onların arasında sıkışmış masum kahramanlar ile korku dolu bir atmosferde karşılaşacaklar.

Partinin organizasyonu daha önceleri birçok temalı parti organizasyonlarına imza atan Parti Gurusu Senem Selimi tarafından gerçekleştirilecek.

Partinin farklı alanlarda bir çok sponsoru bulunuyor. Organizasyonun Resmi Medya Sponsorları arasında Maxi Haber (www.maxihaber.net), Dream TV, Radyo D, Yabangee (www.yabangee.com) ve İstanbul Expats & Internationals Group yer alıyor.

Fotoğraf ve Video Çekimi konusunda geceyi Media Stüdyo Group ölümsüzleştirecek.

Halloween makyajı konusunda Kryolan makyaj ekibi misafirlerin Cadılar Bayramına  özel çılgın makyajlarını ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

Halloween Saç Tasarım ve Yapımı konusunda misafirlerin kıyafetlerine uygun saç tasarımlarını Garage Hair Repair Stüdyo ücretsiz gerçekleştirecek.

Etkinliği Instagram üzerinden @parti_gurusu, @senemselimi adreslerinden takip edebilirsiniz.

Partiye katılmak için: https://www.facebook.com/events/1547887798570199/

Marjo Karaköy Adres:

Necatibey cad no 70/A Karaköy –  İstanbul

Tel: +0538 401 32 32 – marjokarakoy@gmail.com

Senem Selimi Telefon : (507) 948 49 00

Share
2768 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?