logo

Caffe Vergnano, 42 Maslak’ta Açıldı

Caffé Vergnano, Türkiye Distribütörü’nin restoran konseptinin de yer aldığı yeni şubesini 6 Mart 201 tarihinde şehrin yeni yaşam merkezlerinden yapılan lansman gecesiyle kapılarını açtı. Gastronomi ve basın camiasından seçkin konukların yanı sıra Vergnano ailesinden Carolina Vergnano’nun katılımıyla gerçekleşen açılış gecesine Caffé Vergnano mutfağında hazırlanan en özel İtalyan tatları ve Latin Jazz orkestrasının enerjik canlı müzik performansı eşlik etti.

Caffé Vergnano 42 Maslak’ın kısa sürede gerçek İtalyan mutfağını arayan lezzet tutkunlarının en gözde duraklarından biri olması bekleniyor. Caffe Vergnano’nun Uniq İstanbul Kültür Merkezi’nde, Zorlu Center/Eataly’de ve Swissotel/İstanbul’da yer alan diğer şubelerinden farklı olarak, kahve deneyimini restoran – bar konseptiyle buluşturan Caffé Vergnano 42 Maslak, misafirlerine unutulmaz bir İtalyan mutfağı deneyimi sunuyor.

Gecede söz alan ve Caffé Vergnano 42 Maslak şubeleri için çok heyecanlı olduklarını belirten Mira Gıda A.Ş. Kurucu Ortağı Ülkü Kahraman “2008 yılından beri Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz Caffé Vergnano‘nun İstanbul’da yeni bir şubesini daha açıyoruz. Bilindiği üzere Caffe Vergnano, bizde alışılagelmiş kahve zinciri konseptlerinden farklı olarak ‘café & bar’ niteliğinde. Bu şeklide faaliyet gösteren diğer mekanımızdan daha büyük bir alana sahip olan yeni şubemizde; café & bar’ın yanı sıra restoran konseptimizle de hizmet vereceğiz. Şefimiz Kazım Aksu’nun, kaliteli kahvelerimizle anılan markamızı, eşsiz İtalyan lezzetleriyle bir araya getirerek, yeni lokasyonumuzu da iddialı bir mekana çevireceğinden eminiz. Aslen şef olan ortağımız Hubert Bourdon’un bu konudaki desteği de oldukça büyük” dedi.

Açılış gecesi için İtalya’dan gelen Vergnano Ailesi’nin yeni nesil temsilcilerinden Carolina Vergano “İstanbul’daki yeni açılışımız için çok mutluyuz. Bu, Türkiye’deki dördüncü Caffè Vergnano 1882 şubesi ve firmamız için önemli bir hedef. Bence bu proje, İtalyan kahvesini ve tarzını Türk lezzetiyle birleştiren; rahat ve farklı bir atmosfer sunan bir konsept. Tabii ki, burada espresso ile birlikte Türk kahvesi de servis edeceğiz. Türkiye bizim için stratejik bir pazar ve burada Mira Gıda gibi muhteşem bir ortağımız olduğu için şanslıyız. Vergnano Ailesi olarak kahvemizin Türk halkı tarafından gerçekten takdir edilmesinden dolayı memnunuz” dedi.

Latin Jazz orkestrasının çoşkulu müziği ve İtalyan mutfağını yansıtan birbirinden leziz ikramlar eşliğinde keyifli bir gece ile tanıtılan Caffé Vergnano 42 Maslak misafirlerden tam not aldı.

288 metrekare kapalı, 150 metrekare de teras olmak üzere ferah bir alanda, İtalyan tarzını ve şıklığını her detayında yansıtan bir dizayn ile hizmet veren Caffé Vergnano 42 Maslak, keyifli bir kahve molası vermek isteyenlerin yanı sıra, en özgün İtalyan lezzetlerinden oluşan menüsüyle de öğle ve akşam yemekleri için aranılan bir adres olmaya aday. İtalyan mutfağı konusunda deneyimli şef Kazım Aksu’nun yönetiminde hazırlanan ve İtalyan mutfağını hakkıyla yansıtan birbirinden iddialı yemekler hem zarif sunumları hem de lezzetleri ile göz dolduruyor.

Şık atmosferi, lezzetli İtalyan tatları ve sunduğu mükemmel kahve deneyimiyle büyük beğeni toplayan Caffé Vergnano 42 Maslak’ta kaliteli gastronomi deneyimini tamamlayacak keyifli canlı müzik performansları da gerçekleştirilecek. İç mekan ise doğum günü, davet ve benzeri özel gruplara yönelik organizasyonlar için de ideal bir atmosfer sunuyor.

Türkiye pazarında Mira Gıda A.Ş. ortaklığındaki dördüncü şubesiyle büyümeye devam eden Caffè Vergnano, geçtiğimiz yıl Mira Gıda A.Ş.’nin kurucu ortağı Ülkü Kahraman’ın girişimiyle piyasaya sunduğu Türk kahvesi ile İtalyan tekniğini Türk geleneğiyle buluşturmuştu.

www.caffevergnano.com

www.miragida.com

www.mirakahve.com

Etiketler: » » »
Share
3391 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?