logo

Cambridge, Yeni Markasını Tanıttı

Cambridge Üniversitesi, öğrenme ve değerlendirme deneyimlerini, yayıncılık ve sınav operasyonlarını, Cambridge markası adı altında topladı.

13-14 Mayıs 2022 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğiyle düzenlenen 14. Türkiye Yabancı Diller Yüksek Okulları Yöneticileri Konferansı’nın sponsorlarından biri olan Cambridge, iki gün boyunca Türkiye’nin her yerinden gelen Üniversitelerin Yabancı Diller Yüksek Okul Yöneticilerini ağırladı.

Konferansın ilk günü Cambridge İş Geliştirme Müdürü Ülkem Karaca Buckley tarafından gerçekleştirilen Cambridge English Sınavları hakkındaki sunum büyük ilgi gördü. Ülkem Karaca Buckley “Dünya genelinde 25,000’den fazla kurum tarafından kabul edilen Cambridge English sınavlarından C1 Advanced ve C2 Proficiency’nin Türkiye’de de Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilmektedir. Buna ek olarak Yüksek Öğretim Kurumlarına yönelik bir başka sınavımız olan Linguaskill de üniversiteye kabul, yerleştirme, ilerleme ve yetkinlik amaçlarla kullanılabilen, esnek ve modüler bir özüm sunmaktadır. Öğrenmeyi destekleyen Linguaskill, dünya genelinde birçok üniversite ve kurum tarafından kabul görmektedir” dedi.

Etiketler: » »
Share
728 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?