logo

Can Göktaş, Six Senses Kaplankaya Genel Müdürü Oldu

Six Senses Kaplankaya Genel Müdürü Can Göktaş

Can Göktaş, Kaplankaya’daki mevcut Operasyon Direktörü (COO) görevinin yanı sıra, Six Senses Kaplankaya’da da Ocak 2024’ten itibaren Genel Müdür olarak görev yapacak. Bu atama, Can Göktaş’ın Kaplankaya’nın misafirlerine verdiği sözü, tek bir yönetim altında birleştirerek daha yüksek bir misafir deneyimi yaratılması amacını vurguluyor.

Türkiye’nin yükselen markalarından biri olan Kaplankaya’daki mevcut yönetim sorumluluklarının yanı sıra Can Göktaş, Kaplankaya sakinleri ve misafirleri için bu destinasyona değer katan olağanüstü deneyimler yaratılmasında önemli bir rol oynadı.

Can Göktaş, Kaplankaya’daki mevcut görevine ek olarak Six Senses Kaplankaya’nın Genel Müdürlük görevinin de teklif edilmesi ile ilgili olarak düşüncelerini ifade ederek “Kaplankaya’da gördüğüm büyük potansiyel, iki yıl önce Türkiye’ye dönme kararımda önemli bir rol oynadı. Kaplankaya çok özel bir destinasyon ve Ege yaşam tarzının gerçek bir temsili” dedi. Göktaş ayrıca, Kaplankaya’daki farklı fonksiyonları bir araya getirerek misafir deneyimini yükseltmenin sadece Kaplankaya’ya değil, genel olarak Türk turizmine değer kattığını ve bu çok özel yerin yıldızını parlattığını vurguladı.

Can Göktaş Kimdir?

Kariyerine Divan Otelleri’nde başlayan Can Göktaş, Swissotel The Bosphorus gibi uluslararası zincir otellerde çeşitli operasyonel pozisyonlarda deneyim kazanmıştır. The Ritz-Carlton, İstanbul’a 2001 yılında katıldı ve sekiz yıl boyunca Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. Daha sonra Çırağan Palace Kempinski’de Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan Göktaş, Türkiye ve Güney Avrupa Bölgesi Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi. 2015 yılında The Ritz-Carlton, İstanbul’un Genel Müdürü olmasının ardından The Ritz-Carlton’ın Kazakistan’daki operasyonları başarıyla yönetti. Orta Asya’daki deneyiminden sonra Türkiye’ye döndü ve iki yılı aşkın bir süredir Kaplankaya’nın COO’su olarak görev yapmasının ardından Six Senses Kaplankaya’nın Genel Müdürlüğü görevini de kabul etti.

Etiketler: »
Share
393 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?