logo

CASIO Core Serisi XJ-V1 İle Düşük Enerji Tüketimi

mh_casio_projektor1

Mobit Bilişim A.Ş. Satış Direktörü Ahmet Sinan Ekinci, Casio Görüntüleme Sistemleri Başkanı Toshiharu Okimuro

CASIO Core Serisi XJ-V1, 7 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Shangri-La Bosphorus Otel’de düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Toplantıya Casio Görüntüleme Sistemleri Başkanı Toshiharu Okimuro, Mobit Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Ekinci, CEO Erkan Oğur, Satış Direktörü Ahmet Sinan Ekinci ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral katıldı.

Çevre Dostu Ürünler

Casio Görüntüleme Sistemleri Başkanı Toshiharu Okimuro cıvasız çevre dostu yeni değerler yaratmanın CASIO projeksiyon cihazlarının öncelikli hedefi olduğunu açıklayarak “Çevreye zarar veren cıvalı lamba kullanmaksızın yüksek parlaklık elde etme konusundaki arayışımızın bir sonucu olarak, CASIO efsanevi Lazer&LED Hibrit Işık Kaynağı Teknolojisini 2010’da dünya çapında bir yenilik olarak getirdik. Ardından pazarın en üst kalitedeki lambasız projeksiyonlarını herkes için ulaşılabilir bir noktaya çekmeyi hedefledik. Çevre sağlığını önemseyen, cıva emisyonu riskini ortadan kaldıran, daha parlak görüntülü, daha uzun ömürlü projeksiyon CASIO Core Serisi XJ-V1 ile bunu başardık. Lazer&LED Hibrit Işık Kaynağı Teknolojili , lambasız projeksiyonlar artık yüksek basınçlı cıva lambalı geleneksel projeksiyonların fiyatlarına yakın seviyede dedi.

mh_casio_projektör

En Düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti

Mobit Bilişim A.Ş.’nin CEO’su Erkan Oğur, CASIO Core Serisi XJ-V1’in en düşük toplam sahip olma bedeli (TCOest) ile rakipsiz olduğunu açıklayarak “Projeksiyon cihazı kullanırken; lamba ve filtre değişimi, yüksek enerji tüketimi maliyetleri yükselten unsurlardır. CASIO Core Serisi XJ-V1, lamba, filtre değişim ve enerji tüketim maliyetlerinden tasarruf eder. Kullanım ömrü boyunca gerçekleşen tüm maliyetler göz önüne alındığında, en düşük toplam sahip olma maliyeti ile rakipsizdir” dedi.

Mobit Bilişim A.Ş. Satış Direktörü Ahmet Sinan Ekinci, CASIO Core Serisi XJ-V1’nin özellikleriyle ilgili olarak “Lazer&LED Hibrit Işık Kaynağının 20 bin saat ömrü vardır. Bu kaynak sayesinde yüksek verim alınır, çok düşük güç tüketilir. İçerdiği yeni toz koruma sistemi sayesinde toza karşı çok daha dirençlidir ve filtre değişim ihtiyacı yaratmaz. Parlaklık kaybı lambalı projeksiyonlara göre çok daha azdır. Hızlı açılır, 5 saniyede tam parlaklıkta sunuma başlayabilir. Tamamen cıvasız üretilirler. İnsan sağlığına duyarlıdır ve doğa dostudur. Düşük enerji tüketimi ile karbon salınımını en aza indirir“ dedi.

Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral, evlerde ve projeksiyonlarda kullanılan lambaların ortalama 5 mg cıva içerdiğini, bunların kırılması halinde ortama yayılan cıvanın kısa sürede buharlaştığını ve ortamı zehirli bir atmosfere dönüştürdüğünü söyledi. Özyaral “Seçtiğiniz lambaların içinde cıva olmamasına özen gösterin. Projeksiyon gibi cihazların da lambasız olanlarını özellikle tercih edin. Okul ortamında kullanılan bir lambalı projeksiyonun lambasının kırılması ya da değiştirme sırasında çocukların eline geçip oyun oynanması, pek çok tehlikeyi de beraberinde getirebilir. Bu yüzden özellikle okullardaki projeksiyonların lambasız olarak tercih edilmesi çok önemlidir” dedi.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
2496 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?