logo

Casper VIA A2 : Çift Ön Kameralı Telefon

Casper VIA A2, şık ve sağlam bir gövdeyi üç kamera ile birleştiriyor. Önde çift kamerası bulunan Telefon, metal ve sağlam bir gövde ile şıklık ile teknolojiyi bir araya getirirken, 5.7 inçlik 1440×720 piksellik HD+ IPS ekran ile kullanımı keyifli hale getiriyor. Güçlü işlemcisi ve donanım özellikleriyle iyi bir performans sunuyor.

Casper VIA A2  : Şık ve Sağlam

Şıklığı ve sağlamlığı bir arada bulunduran cihaz, 8.3 mm inceliğinde renk ve metal tasarımıyla göz dolduruyor. Cihaz, 20+8 MP dual ön ve 16 MP arka kamerası ile en renkli anlara şahitlik ediyor. 5 parça lens ve 9 farklı kamera modu ile dikkat çeken cihaz, 8 çekirdek işlemcisi ile sorunsuz performans sağlıyor.

Yüksek kamera performansı ile yüksek görüntü kalitesi

HD+ IPS ekran teknolojisine sahip 2.5d kavisli ekranı sayesinde kullanım rahatlığı sağlayan telefon, yüzde 76 ekran gövde oranı ve rahat ve 1440*720p ekran çözünürlüğüyle kolay kullanım sağlarken 5.7’’ HD+ Full LCD ekranı ile fotoğraf ve videoları en iyi şekilde görüntülüyor.

Selfie tutkunlarını da unutmayan Casper, VIA A2 modelinde selfie ışığı, 120 derece ile geniş selfie özelliği ve F2.0 diyafram aralığı sayesinde en güzel anlara tanıklık ediyor.

Islak Elle Bile Kullanabilirsiniz

Dual pencere özelliğiyle aynı anda farklı uygulamaları açma imkanı sunan cihaz, arka parmak izi okuyucusu ve 0.3 saniyede hızlı algılama özelliği sayesinde ıslak elle kullanımda dahi parmak izini algılayabiliyor.

Bilgi için.

www.casper.com.tr

Etiketler: »
Share
2029 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?