logo

CBN Kitap Cafe, Bilgi Yolcularını Buluşturuyor

Sosyolog, Araştırmacı Yazar ve bir Zen Eğitmeni Nimet Erenler Gülkökü

CBN Kitap Cafe Yayıncılık 2004 yılında kurulmuş olup Üsküdar Bağlarbaşı’nda hizmet vermeye devam ediyor Mekanın ismi Maya dilinde güç ve toprak anlamına gelmekte. Bu felsefeyle “bilgi güçtür ve paylaştıkça büyüyecektir” düşüncesi burada hizmet anlayışının temelini oluşturuyor.

CBN Kitap Cafe, Zen Bahçesi İle Ferah Bir Mekan

Altmış metrekarelik İç mekan, elli metrekarelik zen bahçesiyle ferah bir mekan duygusu vermekte, doğal taşlar iç mekanın enerjisini daha da artırmaktadır.

Antik Yunan felsefecilerinin agorada yaptıkları çalışmaları adeta bu mekana taşıyarak yaşatıyorlar. On beş yılı aşkın bir süre içinde üç yüz sunuma ev sahipliği yapmış olan bu mekanda kişisel gelişimin ötesinde kendini bilme ve farkındalık çalışmaları yapılıyor.

Bu kültürel hizmetle birlikte, çok satanların dışında, bilim, felsefe, tarih, psikoloji, arkaik tarih, ezoterizm, kişisel gelişim, çeşitli etimolojik sözlükler gibi seçkin kitap satışı yapılmakta. Ayrıca bünyesindeki CBN Yayınlarının ve çok çeşitli yarı değerli taşlar da burada satılmakta olduğu gibi cafe hizmeti de verilmekte.

Sosyolog, Araştırmacı Yazar ve bir Zen Eğitmeni Nimet Erenler Gülkökü yaptığı açıklamada, “Bu mekanda hizmet vermekten büyük keyif almaktayım. Ekibimizle birlikte ve özgün hizmet anlayışımızla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ve bilgi yolculularını bu mekanında buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Bilgi için.

www.cabankitap.com

 

Etiketler: »
Share
2984 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+10 = ?