logo

Çekler Artık ATM’den Kabul Ediliyor

mh_ncr_atm_cek

NCR, müşteri odaklı yenilikçi banka yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdüren Odeabank ve finans sektörünün ihtiyaç duyduğu Bilgi Teknolojileri hizmetlerini uzun yıllardır başarı ile sunan Intertech ile güçlerini birleştirdi.

Üç firma, sektörde büyük ses getiren işbirlikleri kapsamında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “ATM’den Çek Kabul” projesini uygulamaya koydu. Mesai saatlerinin dışında da işlem yapılmasını sağlayan uygulama, kullanıcılara haftanın 7 gün 24 saati çeklerini yatırabilme imkanı veriyor.

İşbirliği kapsamında Türkiye’de ilk defa Odeabank tarafından hayata geçirilen “ATM’den çek kabul” projesiyle kullanıcılar, tüm banka çeklerini şubede sıra beklemeden ve iş günlerinin dışında da yatırabiliyor.

Hayata geçirdikleri bu projenin çok büyük önem taşıdığını ifade eden NCR Türkiye Genel Müdürü Yalçın Orhon “Günümüz iş ortamında, rekabet her sektörde kurumları daha verimli çalışmaya itiyor, aynı zamanda müşteri deneyimlerini mükemmele taşıma çabasını gerektiriyor. Teknolojinin geldiği boyut ve sunduğu imkanlarla en iyi müşteri hizmetlerinin en yüksek verimlilikle buluştuğu noktada mükemmeliyete bir adım daha yaklaşmış oluyoruz. Bu amacı gerçekleştirmek konusunda Odeabank’ın hizmet ve verimlilik vizyonlarını gerçekleştirme imkanına eriştik. Örnek bir proje oldu. Mükemmeli arayış çabalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

Odeabank için geliştirilen “ATM’den Çek Yatırma Projesi”nin uygulama geliştirme ve entegrasyon sorumluluğunu üstlenen Intertech adına Genel Müdür Ömer Uyar, finans kurumlarına uzun yıllardır uluslararası ödüllü ürün ve hizmetlerle çözümler sunduklarını belirtti. Uyar, Intertech’in geliştirmiş olduğu ve farklı donanım platformları üzerinde koşabilen ATM platformu “inter-ATM”nin esnek yapısı sayesinde, yeni cihazların uygulama içinden kullanımını kısa sürede hayata geçirebildiklerini sözlerine ekledi. Yurt dışında da benzer projeler yapmış bir şirket olan Intertech’in inovatif yaklaşımlarına değinen Uyar, bankacılıkta her zaman en iyiye yatırım yapmayı hedefleyen Odeabank ve global teknoloji lideri NCR ile birlikte geliştirilecek olan projeyi ilk duyduklarında, “inovatif” olmasının yanı sıra “Türkiye’de bir ilk” niteliği taşıdığı için son derece heyecanlandıklarını ve bu projede yer almaktan çok mutlu olduklarını belirtti.

Etiketler: » » » » »
Share
2551 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?