logo

Cemile Sultan, Leziz Menüleriyle İftarı Karşılıyor

mh_cemile_sultan_ramazan

İTO Cemile Sultan Korusu,  bu yıl da Ramazan ayı boyunca hem konum olarak, hem de zengin menüsüyle yine iftar davetlerinin gözde adresi olacak.

Sabırla beklenen iftar saatinde güneşin batışını İstanbul’un Boğaz manzarasında izlemek, çok çeşitli iftariyelikler, özenle hazırlanmış menülerle lezzetli bir yemek keyfi için, Cemile Sultan, misafirlerine özel bir program hazırladı.

Özlenen “Ramazan Nostaljisini” yaşatmak için görkemli masa düzeninden huzur veren tasavvuf müziğine, otantik lezzetlerden çay, kahve ve şerbet sunumuna dek her detayın düşünüldüğü bu programla, koruda Ramazan ayı bir başka olacak.

Gruplar ve şirket davetleri için şimdiden yoğun talep alan Cemile Sultan, bu konuda da özel avantajlar sunuyor. Alakart menü tercih edenlerin Koru Restoran’da ağırlanacağı Cemile Sultan Korusu’nda, fiks menü iftar yemekleri için  Hünkâr Restoran hazırlanıyor.

İftar tabağı çorba, ara sıcak, salata, ana yemek ve tatlıdan oluşan grup menülerinde beş seçenek sunuluyor.

Çorbalarda  “Etli Düğün Çorba”, “Yaprak kerevizli Mercimek Çorbası”, “Karalahana Çorbası”, “Çiftlik Usulü Tavuk Çorbası”  ve “Ekşili Taze Enginar Çorbası” öne çıkıyor.

Ara sıcaklarda “Susamlı Ispanaklı Rulo Börek”, “Etli pazı sarma, Sumaklı Yoğurt”, “Peynirli Su Böreği” ve “Tavuklu Strudel Yaban Mersini, Kaşar Peyniri ve Mevsim Sebzeleri İle Doldurulmuş Bezelyeli Krem Sos İle” göz dolduruyor.

Ana yemeklerde ise “ Beğendili Kuzu İncik Kebap”, “Taze Kekikli Kuzu Tandır”, “Baharatlı Patates Ve Domatesli Pilav İle Izgara Piliç But Izgara”, “ Beğendili Dana Kavurma” ve “Taze Kekikli Bonfile Rozetleri Özbek Pilavı, Elma Dilimli Patates İle” iddialı lezzetler olarak dikkat çekiyor.

Tatlı olarak “Fıstıklı Güllaç” ve “Cevizli Tel Kadayıfı” , “İrmik helvası Vanilya dondurma ile” ve “Tarçınlı Kazandibi Vanilya dondurma ile” ve “Türk Tatlıları Tabağı” seçenekleri bulunuyor.

Zengin salata çeşitleri, ballı kaymaklı iftariyelikler ise zaten menünün olmazsa olmazları olacak. Boğaza nazır çay ve kahve keyfinin yanı sıra misafirlere  “Demirhindi Şerbeti”  de ikram edilecek.

Adres: Kandilli Mahallesi Ömürtepe Yokuşu Sok. No: 6    Üsküdar – İstanbul

www.cemilesultan.com

Etiketler: » »
Share
4335 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?