logo

CEPTETEB İŞTE’ye Üç Ayrı Uluslararası Ödül

Türk Ekonomi Bankası’nın ödüllü CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan sonra KOBİ, kurumsal ve işletme müşterileri için Ocak ayında tanıttığı, birçok finansal işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilme olanağı sunan mobil uygulaması CEPTETEB İŞTE kısa sürede üç ayrı ödüle layık görüldü. Bu kapsamda CEPTETEB İŞTE, Global Business Excellence Awards’ta “En İyi Uygulama” ödülü kazanırken dünyanın en saygın dergilerinden Global Finance Magazine tarafından düzenlenen Global Finance Innovators 2020” ve İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden biri olan “The Best Business Awards” kapsamında da “En İyi İnovasyon” ödüllerine layık görüldü. Uluslararası bağımsız ve uzman jüri üyelerine sahip olan organizasyonlar, kazananları finansal sonuçlar, inovasyon, müşteri ve fayda odaklı sıkı ve titiz kriterlere göre belirliyorlar.

CEPTETEB İŞTE’nin ödül kazanmasına istinaden açıklamada bulunan The Best Business Awards’ın Jüri Başkanı, “TEB’in yeni mobil bankacılık platformu, KOBİ ve işletme sahiplerine işleri kontrol altında tutabilme, müşteri ilişkilerini daha iyi yönetebilme ve finansal bilgilerine anında ulaşabilme imkanı sağlıyor. CEPTETEB İŞTE, günlük işlemlerden müşteri hesaplarına kadar her şey hakkında gerçek zamanlı bilgi sağlayan kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunuyor. TEB’i KOBİ’ler için geliştirdiği inanılmaz derecede kullanışlı olan bu dijital platform için tebrik ediyorum” dedi.

Cengiz: “CEPTETEB İŞTE, dijital ticari bankacılık alanındaki yenilikçi yaklaşımımızın bir ürünü”

CEPTETEB İŞTE’yi geliştirirken her adımda müşteriyi yoğun bir şekilde sürece dahil ettiklerini ve kısa sürede de uygulamanın büyük başarılar elde ettiğini belirten TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz “TEB KOBİ Bankacılığı olarak müşterilerimize teknolojik gelişim ve dijital dönüşüm süreci içinde var olabilmeleri, farklı bakış açıları kazanmaları ve geleceğin kodlarını daha iyi okuyabilmeleri adına rehberlik ederken kendi hizmet modellerimizi de bu yönde dönüştürüyoruz. KOBİ’lere yönelik finansal ve finansal olmayan çeşitli ürün ve hizmetler sunuyoruz. Bu kapsamda KOBİ’lere özel olarak tasarladığımız ve bu yılın başında hayata geçirdiğimiz mobil uygulamamız CEPTETEB İŞTE, kullanım kolaylığı ve eşsiz tasarımıyla her geçen gün daha fazla müşterimize ulaşıyor. Dijital ticari bankacılık alanındaki yenilikçi yaklaşımımızın bir ürünü olan CEPTETEB İŞTE’nin uluslararası üç ayrı kuruluş tarafından da takdir edilmesi bizleri gururlandırıyor” dedi.

KOBİ ve işletmeler için dijital platform “CEPTETEB İŞTE”

Türkiye, dijital bankacılık alanında dünya ortalamasının üzerinde bir hızla gelişirken; bu alanda sektörün öncülerinden TEB, KOBİ’lerin yanı sıra tüm ticari firmaların talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak CEPTETEB İŞTE’yi Ocak 2020’de hayata geçirdi. Tamamen müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda geliştirilen CEPTETEB İŞTE; Basitlik, Kişiselleştirme, Daha Fazla İşlem Yapabilme, Takip, Bildirim, Yönlendirilme, Şeffaflık, Nakit Akışını Yönetebilme, Yenilik İsteği ve Hız gibi kavramlarla tanımlanıyor.

CEPTETEB İŞTE ile neler yapılabilir?

Kapsamlı karşılama ekranı ile anlık finansal durum izlenebilir

– Toplam varlık ve borçlar listelenebilir

– Finansal takvim ile geçmiş ve gelecek ödemeler takip edilebilir

– Hesaba veya karta transfer işlemleri, fatura, kurum ve belediye ödemeleri, kart ve hesap işlemleri kolaylıkla yapılabilir.

– Kredi, senet ve çek deposu ve üye işyeri hareketleri anlık olarak takip edilerek nakit yönetimi kolayca sağlanabilir

– Sık yapılan transfer ve ödeme işlemlerine, son işlemlere bir tıkla erişip herhangi bir işlem yenilenebilir

– Transfer ve ödeme yapılan kişi veya firmalar düzenlenebilir, işlemler birkaç basit adımda indirilebilir

– Hesap hareketleri, Tahsil-Teminat çek listeleri, ödenen çeklerin listesi ve Taksitli ticari kredilerin ödeme planları ve durumları Excel veya PDF formatında kolayca paylaşılabilir.

Etiketler: »
Share
3354 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?