logo

27 Aralık 2016

Christmas, “GlitterMAS” Partisi İle 360 İstanbul’da Kutlandı

Eğlence hayatının düzenledikleri sıradışı etkinliklerle dikkat çeken markası Alla Tuna, bu yıl W2 işbirliği ile farklı bir Christmas partisine imza attı. St. Antuan Kilisesi’ne komşu olan Mısır Apartmanı’nın en üst katında bulunan 360 İstanbulda GlitterMAS: A Christmas Bash teması ile düzenlenen geceye İstanbul’da yaşayan yabancıların, iş insanlarının ve kültür-sanat çevrelerinden tanıdık simaların ilgisi yoğun oldu.

Kapılar parti için 360 rezidenti DJ Mustech’in tanıdık Noel şarkılarını da içeren kıpır kıpır seti ile açıldı. Serkan Bozkurt yönetimindeki Danshane’nin estetik modern-latin dans koreografisi konukların büyük beğenisini topladı. Kulüp partilerinin marka ismi Batı Gider ve ekibi, marjinal ve oryantal performanslar ile dikkat çekti. Gece yarısından sonra ise setin başına 2010 yılından beri gece hayatının takip edilenlerinden olan sürpriz bir isim geçti.

Alla Tuna ekibinin vazgeçilmezi olarak yaratıcı partilere ve sıradışı sahne gösterilerine imza atan Recaizade, bu kez çaldığı elektro swing, çağdaş R&B ve kulüp hitlerini içeren dans müzikleri ile gecenin ritmini hızlandırdı.

GlitterMAS partisi için Alla Tuna ve W2 ekipleri tarafından Christmas için özel dokunuşlarla dekore edilen 360 İstanbul’da konuklar geç saatlere kadar birlikte dans ederek 2016’yı uğurladılar. 2017’ye dair yeni ümitlerle bir sonraki etkinlikte biraraya gelmek üzere geceyi noktaladılar.

Etiketler: » » » » »
Share
2700 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?