logo

Cinemaximum, ‘Starium’ Teknolojisini Sinemaseverlerin Hizmetine Sundu

Cinemaximum, premium büyük ekran markası Starium’u Türk sinemaseverlerle buluşturuyor.

Özellikle fantastik film keyfini bir üst boyuta taşıyan ‘Starium’ teknolojisi ile daha vizyona girmeden ön satışta 100 binlik satış rakamına ulaşan ‘Avengers: Infinity War’ filmini tüm süper kahramanları ve efektleri adeta filmin içindeymiş gibi izlemek mümkün hale geliyor. Starium salonunda ‘Avengers: Infinity War’ izlemenin keyfi, sinema deneyimi olarak diğer tüm formatlara meydan okuyor.

Marvel’in en çok merak edilen ve yüksek bir prodüksiyonla beyaz perdeye aktarılan Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminde, Avengers ve Guardians of the Galaxy ekipleri ilk kez bir araya geliyor. Iron Man, Thor, Kaptan Amerika, Örümcek Adam, Hulk, Ant-Man, Black Panther, Galaksi’nin Koruyucuları ekibinden oluşan bu efsane kadro Marvel çizgi romanlarının en güçlü kötülerinden biri olan Thanos ile mücadele ediyor.

Starium’ Türkiye’de ilk kez

CGV Mars Entertainment Group’un film tutkunlarına sunduğu son yeniliklerden biri olan Starium, her koltukta konfor ve eğlenceyi birleştirirken Türkiye’nin ilk “Laser projektörü” ile izleyenlere daha gerçekçi ve daha canlı görüntüler sunuyor.

Hem 2D hem de 3D filmleri sanki filmin içindeymişçesine özel bir gerçeklikle sunan Starium salonlarının ses-görüntü ve özel koltuk ayrıcalığı, izleyicileri filmin içine çekiyor. Starium, yüksek parlaklık seviyesi, artan kontrast oranı ve canlı renkleriyle bugüne kadar izlenilen tüm formatlara meydan okuyan, eşi benzeri görülmemiş bir sinema keyfi yaşatıyor.

Türkiye’de ilk kez Cinemaximum Maltepe Piazza’da hizmete sunulan ‘Starium’ teknolojisini, Türkiye’de yaşayan Güney Koreli influencer Chabby Han da takipçileriyle birlikte izlediği ‘Avengers: Infinity War’ filmiyle deneyimlendi. Aynı zamanda basına özel yapılan “Starium’da Avengers” gösterimi ile izleyiciler Türk sinemalarında yepyeni bir teknolojiyi de deneyimlemiş oldu.

 

Etiketler: »
Share
2541 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?