logo

Cipriani’den Bahara Özel Lezzetler

mh_cipriani

The Istanbul EDITION’da hizmet veren Cipriani’nin bahar için hazırladığı geniş yelpazedeki zengin a la carte menüsüne alternatif olarak, arzu edenler öğle ve akşam servislerinde iş dünyasına özel set menüleri de tercih edebilirler. Kalabalık grup halinde gidecekseniz teras kısmında yerinizi önceden ayırtmanızda fayda var. Perşembe ve Cuma akşamları saat 17:00-20:00 arasında Bellini Happy Hour düzenleniyor.

İtalyan şef Domenico Tonin’in bahar menüsüne dahil ettiği Cipriani Usulü Concasse Domates Eşliğinde Kum Midyeli Spagetti, Parmesan Dilimleri Eşliğinde Yer Elması ve Avakado Salatası, Tartare ve Marinara Sos Eşliğinde Kalamar, Dört Peynir Soslu Ev Yapımı Ispanaklı Gnocchi, Cipriani Usulü Ev Yapımı Fırınlanmış Tagliolini, Izgara Polenta Eşliğinde Cipriani Usulü Karides, Porcini Mantar ve sote sebzeler eşliğinde Dana Bonfile, Carlina Soslu Tavada Dülger Balığı, Limon Soslu Dana Bonfile, Pane Edilmiş Kuzu Pirzola, Karides ve Kuşkonmaz Eşliğinde Risotto, Cipriani Usulü Dana Carpaccio, Primavera Usulü Risotto Cipriani, tatlılardan ise Orman Meyveli Tartlar, Vanilya Mereng ve sipariş anında hazırlanan Cipriani usulü “a la minute” Vanilyalı Dondurma gibi spesyaller bahar menüsünde sunulan a la carte seçeneklerden bir kısmını oluşturuyor.

Dünyaca ünlü yıldızların müdavimi olduğu restoran Cipriani; New York, Hong Kong, Los Angeles, Miami, İbiza, Monte Carlo, Porto Cervo, Abu Dhabi, Venedik ve Londra’nın ardından The Istanbul EDITION Hotel ve Palmarina Bodrum’da hizmet veriyor. Yılların getirdiği deneyimle gastronomi kültürüne birçok yenilik kazandıran Cipriani, değişmeyen kalitesi, mükemmel servisi, eşsiz lezzetleri ve özel içkileriyle konuklarını en iyi şekilde ağırlıyor.

1931 yılında “Harry’s Bar” adıyla Venedik San Marco Meydanı’nda açıldığından beri konuklarına çok özel İtalyan lezzetleri sunan Cipriani’de Giuseppe Cipriani tarafından gastronomiye kazandırılan ünlü ‘Carpaccio’ ve özel beyaz şeftali püresiyle köpüklü İtalyan şarabının karışımından oluşan kokteyl ‘Bellini’ restoranın en özel lezzetleri arasında yer alıyor.

Cipriani, değişmeyen kalitesi, mükemmel servisi, eşsiz lezzetleri ve özel ikramlarıyla konuklarını en iyi şekilde ağırlama prensibi ve standartlarını dört kuşaktır dikkatle koruyor. Gastronomi dünyasına katkıları nedeniyle, 2001 yılında İtalya Kültür Bakanlığı tarafından Venedik’te kurulan ilk Cipriani müessesesi ‘Harry’s Bar’ı ‘ulusal landmark’ ilan ederek onurlandırmıştı.

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
3593 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?