logo

Cisco’nun Türkiye’de Kamu Sektörü’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Açelya Cevher Oldu

Cisco Türkiye Kamu Sektörü’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Açelya Cevher

Cisco’nun Türkiye’de Kamu Sektörü’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Açelya Cevher atandı.

Açelya Cevher, Bilgi Teknolojisi Sektörü’nde 17 yıllık deneyime sahip. Bundan böyle Cisco’da bir yandan müşteri ve paydaş ilişkilerinden, diğer yandan da dijitalleşmeyi hızlandırmaya yardımcı olan, kamu sektörü stratejilerini planlama ve hayata geçirme sürecinin yönetiminden sorumlu olacak.

Açelya Cevher yeni göreviyle ilgili olarak “Eğitim ve sağlıktan, savunma ve kamu hizmetlerine kadar kamu sektörünün dijitalleşmesi, güvenli, verimli deneyimler sağlanması için çok önemli. Türkiye’nin dijital dönüşüm gündemine katkı sağlamak ve kritik sektörlerinin bu köklü değişimden en fazla faydayı sağlamasına destek olmak amacıyla Cisco’nun iş ortakları ve müşterileriyle birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Didem Duru: “Ekibimiz daha da güçlendi”

Cisco’ya katılmadan önce Riverbed ve Forescout bünyesinde Ülke Müdürü olarak görev yapan Cevher’in satış alanındaki deneyimi Palo Alto Networks, Microsoft ve bölgesel BT çözümleri grubu, Netaş) gibi şirketleri içeriyor. Başkent Üniversitesi’nde işletme ve turizm işletmeciliği eğitimi gören Cevher, halen Hacettepe Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansı eğitimine devam ediyor.

Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru, bu yeni atamayla Cisco Türkiye ekibinin daha da güçlendiğini belirterek “Açelya Cevher’i aramızda görmek bizim için çok büyük mutluluk. Kendisi, uzun yıllardır BT sektöründe edindiği deneyimin yanı sıra, kamu sektörünün öncelikleri ve pandemi sonrası stratejilere de çok hâkim. Kapsayıcı bir gelecek için teknolojinin potansiyelinden yararlanma yolculuğunda, bundan böyle de müşterilerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: »
Share
739 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+1 = ?