logo

Citrix, Serdar Yokuş’un Türkiye Ülke Müdürü Olarak Atandığını Duyurdu

Serdar Yokuş, liderlik ve satış yönetimi deneyimini Citrix’e taşıyor. Tüm müşteriler uzaktan çalışmanın yeni normallerini benimsemeye devam ederken, Yokuş: yeni görevinde, dijital çalışma alanlarının farkındalığına ve büyütülmesine odaklanacak.

Yokuş, doğrudan Doğu Avrupa, Türkiye ve İsrail Citrix Bölge Müdürü Vicky Rentzepi’ye bağlı olarak çalışacak. İstanbul’da yaşayan Yokuş; Citrix Türkiye’nin tüm organizasyonunu, tüm ülke çapında Citrix faaliyetinin büyüyüp gelişmesini, gelir artışını, yeni iş fırsatları yaratılmasını ve şirketin değer üreten iş ortağı ekosistemini yönetmekten sorumlu olacak.

Citrix Türkiye Ülke Müdürü Serdar Yokuş şu şekilde konuştu: “Dijital Çalışma Alanları, iş sürekliliğinin sağlanması için artık zorunlu hale geldi. Citrix; bu kritik dönüşümün merkezinde yer alıyor. Yaşanan bu değişimler ve yeni eğilimler, benim için Citrix’e katılmanın tam zamanı olduğunu gösterir nitelikteydi. Küresel bilgi teknolojileri sektöründe kilit rol oynayan Citrix gibi bir firmada Türkiye Ülke Müdürü olacağım için çok heyecanlıyım. İş ve çözüm ortaklarımızla birlikte; müşterilerimizin, yeni teknolojilerden faydalanmasına ve ana işlerine değer katacak çözümler sağlamaya odaklanacağım. Citrix organizasyonunun ve ekosisteminin Türkiye’de sağlıklı ve hızlı büyümesi için elimden geleni yapacağım.”

Doğu Avrupa, Türkiye ve İsrail Citrix Bölge Müdürü Vicky Rentzepi ise şunları söyledi: “Türkiye pazarına güçlü yatırımlar yapmaya devam ediyoruz ve ekibimizi üst düzey Türk yöneticilerle güçlendiriyoruz. Serdar Yokuş’un, Citrix ekibine katılmasından dolayı çok mutluyuz. O’nun uzmanlığı, liderlik becerileri ve deneyimiyle; pazardaki konumumuzu ve pazar payımızı büyütmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Teknoloji sektöründe ve lider teknoloji şirketlerinde 25 seneyi aşkın deneyime sahip olan Yokuş, daha önce bir çok iş liderliği pozisyonunda, en son olarak da Huawei Enterprise Türkiye Ülke Müdürü olarak çalıştı. Yokuş’un uzmanlık alanları arasında satış, iş yönetimi, değişim yönetimi, organizasyonel gelişim ve çoklu departman koordinasyonu yer alıyor.

Etiketler: »
Share
3370 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?