logo

Citrix’in Yeni Çözümü Uygulama Teslimini ve Güvenliğini Basitleştiriyor

BT’nin yönetmek zorunda olduğu en zahmetli görevlerden biri uygulamaların güvenli bir şekilde teslimi. Ancak, bu durum artık değişiyor. Citrix Systems, Inc., süreci gerçek zamanlı olarak otomatikleştiren yeni, amaç tabanlı bir bulut çözümü olan Citrix App Delivery and Security Service hizmetini pazara sunacağını duyurdu. Türünün ilk ve tek örneği olan Citrix App Delivery and Security hizmeti, tahsis, güvenceye alma, katılım ve yönetim dahil olmak üzere uygulama tesliminin her aşamasındaki karmaşıklığı ortadan kaldırarak BT’nin, kullanıcıların bağlılık ve üretkenliğini sürdürmesini sağlayan üstün bir deneyim sunmasına olanak tanıyor.

Bağımsız analiz şirketi IDC’de Ağ ve Telekomünikasyon Altyapısı, Grup Başkan Yardımcısı olan Rohit Mehra “Uygulama deneyimi, BT’nin yeni para birimi. Güvenli, güvenilir bir uygulama deneyimi sunan kuruluşlar, rekabet üstünlüğü ve işgücü üretkenliği sağlayabilir. Ancak, bu deneyimi sunabilmek için yeni bir yaklaşım ve sorunları kendi kendine saptayabilen ve otomatik olarak düzeltebilen bir uygulama teslim sistemi gerekiyor” dedi.

Sürekli Öğreniyor. Sürekli Uyum Sağlıyor. Sürekli Koruyor

Citrix App Delivery and Security Service, BT’nin büyük oranda tahmine dayanan, yavaş, manuel bir süreç olan uygulama teslimini amaç tabanlı, verimli, otomatik bir sürece dönüştürmesine, böylece işin hızına ayak uydurması ve maksadına uygun sonuçlar sağlaması için ihtiyaç duyduğu çevikliği kazanmasına yardımcı olmak üzere benzersiz bir şekilde tasarlandı.

Çözümün temel özelliklerinden bazıları şunlar:

– Amaç Tabanlı: İş amacını ve teknik amacı otomatik olarak uygulama teslimine ve güvenlik ilkeleri ve yapılandırmalarına çevirir. Örneğin, yöneticiler bir bölge için kabul edilebilir maksimum uygulama gecikme süresi eşiği tanımlayabilir ve sunucularla sistemler, uygulama teslimini bu parametreler içinde tutmak için uyum sağlar.

– Sorunları Kendi Kendine Çözer ve Kullanıcı Deneyimini Sürekli Optimize Eder: Performans düşüşü, yeni talepler ve kesintiler gibi uygulama teslimi sorunlarını kendi kendine saptar ve düzeltir. Bir sunucunun yavaş olduğu saptanırsa o sunucu yük dengeleme havuzundan otomatik olarak çıkarılabilir.

– Internet Durumuna Duyarlı: Citrix Intelligent Traffic Management sayesinde internetin durumuyla ilgili gerçek zamanlı görüş netliği sağlamak üzere 200 ülkedeki 50.000 ağda bulunan bir milyardan fazla kullanıcıdan günde 10 milyar veri noktası toplar ve analiz eder. Bu verileri elinde bulunduran BT, bireysel kullanıcıların uygulama deneyimini optimize edebilir ve trafiğin artması durumunda hizmet seviyelerini korumak amacıyla ek barındırma siteleri için en iyi konumları tavsiye edebilir.

– Entegre Uygulama ve API Güvenliği: En değerli ve savunmasız varlıklar entegre web uygulaması, Robot yönetimi ve API koruması ile bütünlüklü olarak korunur.

Aria Systems, Inc . şirketinde Teknik Müdür ve Üst Düzey Sistem Yöneticisi olan Geoffrey Knaak “Citrix App Delivery and Security Service çözümü hizmet olarak yazılım (SaaS) ve mikro hizmetler alanında çığır açacak. Bu çözüm, kuruluşların, gelir üreten uygulamalarını, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu işlevlerden ödün vermeden, hızla ve güvenle devreye almasına olanak tanıyacak özelleştirilebilirliği ve yerleşik zekayı mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor” dedi.

Pazara Sunum

Citrix Application Delivery and Security Service 2021’in dördüncü çeyreğinde pazara sunulacak.

Etiketler: »
Share
821 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?