logo

Çizilmelere Karşı Dayanıklı Telefon: FLY IQ4511 Tornado

mh_fly_iq4511_tornado

Fly Mobile, yeni cihazı IQ4511 Tornado’yu pazarın beğenisine sundu.  Gelişmiş teknolojik özellikleri üstün kalite, malzeme ve işçilik ile birleştirerek tüketici ile buluşturan Fly’ın yeni cihazı, 5 inç ekranlı akıllı telefon pazarında taşları yerinden oynatacak.

Ön ve Arka Yüzeyde Corning Gorilla Glass 3 ile Çizilmelere Karşı Daha Dayanıklı

Metal kasaya sahip cihaz, hem ön hem de arka yüzeyinde darbe ve çizilmelere daha dayanıklı Corning Gorilla Glass 3 cam kullanarak önemli bir fark yaratıyor. Bu özel cam sayesinde akıllı telefonunuzu cebinizde veya çantanızda taşırken kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz!

8 Çekirdekli İşlemciye Sahip Telefonların En Uygunu

Cihaz, 5″ HD IPS Ekranı ile tüketicilerin video izleme ve oyun oynama gibi alışkanlıklarında üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunarken 8 çekirdekli (Octacore) işlemcisiyle de performans kayıplarını ortadan kaldırıyor. MTK 6592 1.4Ghz 8 Çekirdekli işlemci kullanan cihaz, 8 çekirdekli işlemciye sahip akıllı telefonlar segmentinde de en uygun fiyata sahip cihaz olarak ön plana çıkıyor.

13 MP Kamera ile O Anı Ölümsüzleştirin

13MP Sony Sensör Arka Kamera ve 5MP ön kameraya sahip olan cihaz, tüketici tercihlerinde en önemli kriterlerden biri olan kamera performansında da uygun fiyatına karşın üstün performans sunuyor. Akıllı telefonun arka tarafında bulunan 13 MP’lik kamera; net, keskin ve yüksek çözünürlükte fotoğrafların çekilebilmesine izin verirken aynı zamanda Full HD kalitesinde video kayıtları yapılmasına da olanak tanıyor. Otomatik odaklama özelliği ve F2.0 Aperture Lens ile kamera deneyimini bir üst noktaya taşıyor

Yüksek Performans Uygun Fiyat ile Buluşuyor

Yeni nesil uygulamalar ve oyunların çok daha yüksek performans ile çalıştırılmasını sağlamak için MT6592 1.4Ghz 8 Çekirdekli İşlemci barındıran cihaz, 2 GB belleğe ve 16 GB dahili hafızaya sahip. Ayrıca depolama alanı MicroSD ile 64GB’a çıkartılabiliyor. Sekiz çekirdek sayesinde cihaz, Android 4.4.2 KitKat işletim sisteminin widget ve arka plan işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini ve bir yandan oyun, müzik veya video uygulamalarının hızlı bir şekilde çalıştırılabilmelerine imkan tanıyor. 2000mAh bataryaya sahip cihaz pazarda son teknolojiye sahip ve uygun fiyatlı inovatif bir ürün olarak konumlandırılıyor.

“Yenilikçi ve güçlü tasarımı ile tüketicilerin beğeneceğine eminiz”

Fly Mobile Türkiye Genel Müdürü Bilgin Demir “IQ4511 Tornado, yenilikçi ve zarif tasarımını metal kasa ve Corning Gorilla Glass 3 ön ve arka yüzeyler ile son derece güçlü hale getiriyor. Estetik bir tasarım sağlam bir gövde ve koruma ile birleşerek IQ4511 Tornado tüketicilerin uzun zamandır aradığı sağlam ve gösterişli akıllı telefon olarak beğenisini toplayacağına eminim.  Ayrıca 2015 yılında artık bu segmentte bir üründe tüketicilerin aradığı hızlı ve güçlü işlemci, parlak ve geniş ekran, yüksek bellek ve hafıza, kaliteli kamerayı da IQ4511 Tornado modelinde unutmadık.  IQ4511 Tornado hızıyla ve gücüyle gerçekten herkesin havasını değiştirecek” dedi.

Mart ayında Türkiye’de pazara sunulan cihaz, 949 TL’lik tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile önde gelen perakende satış mağazalarında raflarda yerini aldı.

Etiketler: » » » » » »
Share
2390 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?