logo

22 Aralık 2015

Clarion Hotel & Suites İstanbul Şişli Yılın En İyi Yeni Oteli Seçildi

mh_choice_hotels_mark_pearce

Choice Hotels International’in 2014 yılında Türkiye’de açtığı ilk oteli Clarion Hotel & Suites İstanbul Şişli,  Amsterdam’da gerçekleşen European Convention’da lokasyonu ve mimari özellikleriyle yılın en iyi yeni oteli seçildi.

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500 binin üzerinde odayla dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels’in Türkiye’deki ilk oteli olma özelliği taşıyan Clarion Hotel & Suites İstanbul Şişli, 45’i süit olmak üzere toplam 135 modern tasarımlı odasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Taksim ile Levent arasındaki konumuyla hem iş hem de turistik amaçlı İstanbul’u ziyaret eden misafirleri ağırlayan Clarion Hotel & Suites İstanbul Şişli, 200 kişilik üç konferans salonuyla önemli toplantılara ev sahipliği yapıyor.

Choice Hotels Belçika ve Almanya’daki otel ağını genişletiyor

Choice Hotels International Belçika ve Almanya’da açacağı otellerle Avrupa’daki otel ağını genişletmeye hazırlanıyor. Choice Hotels International Başkan Yardımcısı Mark Pearce, Belçika ve Almanya’daki iki yatırımcı ile anlaşma imzaladıklarını söyledi. Belçika’da önümüzdeki 12 ay içerisinde Clarion, Quality ve Comfort markalarıyla üç otel açacaklarının altını çizen Pearce, şunları söyledi:

“Belçika’nın yanı sıra Almanya’da da Choice Hotels’in markalarıyla otellerimiz açılacak. Almanya’daki ilk otelimiz Comfort Hotel markasıyla Frankfurt Havalimanı’nın yakınında yer alacak. İkinci Comfort Hotel ise Düsseldorf ve Köln yakınlarında bulunan Monheim’da olacak. Choice Hotels olarak 2020’ye kadar Münih, Köln, Düsseldorf, Berlin ve Stutgart şehirleri başta olmak üzere Almanya’daki otel sayımızı hızla artırmayı hedefliyoruz.”

Türkiye’de 2016 yılının ilk çeyreğinde üç otel açmaya hazırlanan Choice Hotels, Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey, Sütlüce’de Clarion Hotel Golden Horn ve Kahramanmaraş’ta Clarion Hotel ile ağını genişletecek.

Etiketler: »
Share
3241 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?