logo

Clonera, Bulut Yedekleme Çözümünü Ücretsiz Sunacak

Clonera, altyapısında Veeam Cloud Connect teknolojisinin kullanıldığı bulut veri yedekleme çözümünü ücretsiz sunacağını açıkladı. 13 Şubat 2019 tarihinde iş dünyasına düzenlenen basın toplantısı ile duyurulan kampanya ile şirketler, en değerli sermayeleri olan verilerini, bulut tabanlı yedekleme hizmeti ile ücretsiz bir şekilde yedekleyebilecekler.

“İş Kesintileri İtibar ve Müşteri Kaybına Sebep Oluyor”

Dijital dönüşümün şirketlerin varlığını ve geleceğini belirlediğinin herkes tarafından bilinen bir gerçek olduğuna değinen Clonera Genel Müdürü Evren Ballı “Şirket verileriniz, kurumunuz ile ilgili tüm bilgileri içeriyor ve bu bilgilerin maddi bir değeri var. Tüm kurumların bu konuları göz önünde bulundurarak bilgilerini yani aslında paralarını güvence altına almaları kaçınılmaz” dedi. Ballı, herhangi bir sebepten ötürü yaşanacak iş kesintilerinin, şirketler için maddi zararın dışında itibar ve müşteri kaybına da sebep olacağını belirtti.

“Şirketler Bulut Yedeklemenin Faydalarını Ücretsiz Deneyimleyecek”

Clonera Ürün Müdürü Erdem Sarı, Clonera’nın sunduğu bulut yedekleme kampanyasının yedekleme metodolojisinin en önemli parçalarından biri olan şirket sistemlerinin bulunduğu ortam dışında, farklı bir lokasyona yedekleme kuralını gerçekleştirmek için sundukları ücretsiz bir hizmet olduğunu söyledi. Sarı “Veeam ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu kampanyadan müşterilerimizin tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanmalarını ve bu sayede bulut yedeklemenin faydalarını deneyimlemelerini amaçlıyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1813 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?