logo

Cloud 34’te Sushili Geceler

mh_cloud_34_susi

Hilton İstanbul Bomonti’nin şık barı Cloud 34, güzel İstanbul manzarası, zengin barı, özel kokteylleri ve atıştırmalık lezzetleriyle şehrin en ilgi gören mekanları arasındaki yerini koruyor.

Açıldığı günden bu yana dikkat çeken yerli ve yabancı performanslara ev sahipliği yapan barın konuklarına yeni sürprizi ise özel dekorasyonu ve ödüllü şef Yannis Manikis’in imzasını taşıyan enfes menüsüyle dikkat çeken “Sushi Lounge”.

Cloud 34 içerisinde yer alan lounge, Uzak Doğu esintileri taşıyan dekorasyonuyla konukların büyük beğenisini topluyor. Konuklar açık mutfak özelliği ile sushi’leri hazırlanırken şefin maharetli parmaklarını izleme şansına da sahip.

“Sushi Lounge”un gece hayatını Uzak Doğu lezzetleri ile buluşturan menüsünde “Shirashi” ve “Unagi” gibi somon veya yılan balığı içeren seçeneklerin yanı sıra vejetaryenler ve gluten tüketmeyenler için de leziz sushi seçenekler yer alıyor.

Vejetaryen seçenekler arasında avokado, salatalık, havuç ve kuşkonmaz ile hazırlanan “Havana” öne çıkıyor. Dileyen konuklar, şefin oluşturduğu 12 parçalık “Kombo Sashimi” ve 18 parçalık “Maki ve Nigiri” tabaklarını da tercih edebiliyor.

Şefin Spesiyalitesi Fashion Roll

“Sushi Lounge” menüsündeki en özel lezzet ise Şef Manikis’in spesiyalitesi olan “Fashion Roll”. Karides tempura, ton balığı, avokado, salatalık, mayonez, acı biber ve patates cipsi ile hazırlanan bu seçenek, sushi tutkunlarına 8 parça halinde sunuluyor.

Otelin 34. katında bulutların üzerinde eğlence keyfi sunan Cloud 34, “Sushi Lounge”un yanı sıra her zevke hitap eden alkollü ve alkolsüz kokteylleriyle de fark yaratıyor. Hilton İstanbul Bomonti’nin yaratıcı barmenleri tarafından hazırlanan kokteyller arasında en çok taze otlar kullanılarak hazırlanan “Bartender’s Garden” konseptli seçenekler öne çıkıyor.

Etiketler: » » »
Share
3900 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?