logo

Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği Telif Hakları İhlaline Dikkat Çekiyor

Nitelikli çocuk ve gençlik yayınlarının üretimini özendirmek, yurtiçinde ve yurtdışında öne çıkarılmasını sağlamak, çocukların dil ve estetik özellikleri açısından zengin kitaplarla buluşmasını gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş, kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olan Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği (CGYD) Telif hakları ihlaline dikkat çekmek için başlattığı “Tadımlık tamam, tamamı asla!” kampanyası destek için çekilen videolarla gittikçe büyüyor.

Telif hakları ihlali sadece dernek üyelerinin değil bu alanda çalışan herkesin (yazar, çizer, çevirmen, editör, tasarımcı, yayımcı, kısaca kitap üretimine emeği geçen herkesin) ortak sorunu olduğu için, bu alanda çalışıp dernek üyesi olmayanlar da hazırladıkları videoları (bu konudaki hatırlatmalarını içeren tek cümlelik kısacık videolar) yayınlanması için derneğin cgyd@cgyd.org ve  sosyalmedya@cgyd.org adreslerine gönderebiliyorlar. Videolar geliş sırasına göre belli periyotlarla derneğin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Eğer videonuzu kendi sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmak isterseniz de kampanyaya destek vermek amacıyla paylaşımınızı @cgydernegi olarak etiketlemeniz gerekiyor.

Başkanlığını Fatih Erdoğan’ın yaptığı derneğin yönetiminde Aytül Akal, Doğan Gündüz, Füsun Çetinel ve Esra Alkan bulunuyor.

Bilgi için :

Instagram:
https://www.instagram.com/cgydernegi/

Facebook:
https://www.facebook.com/cgydernegi

Twitter:
https://twitter.com/CGYDernegi

Etiketler: » »
Share
4672 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?