logo

Commvault, Yeni Entegre Veri Depolama Çözümünü Satışa Sundu

İş dünyasındaki yoğun rekabette, kurumlar için veri ve nitelikli bilgiye ulaşmanın önemi giderek artıyor. Commvault, müşterilerinden çalışanlarına kadar tüm iş süreçlerinde kurumlara rekabet avantajı sağlayacak yeni entegre veri depolama çözümünü satışa sundu.

Müşteri ihtiyaçları ve gelecek beklentileri doğrultusunda geliştirilen Commvault HyperScale yazılım ve HyperScale depolama cihazı, veri depolama, veri yönetimi ve verilerin korunmasında yeni bir dönem başlatacak. Eski yedekleme araçlarının yerine bulut tabanlı modern bir entegre veri yönetimi çözümü getiren HyperScale ürün ailesi, kurumların iş yükünü azaltıp güçlendirecek. Farklı beklentileri karşılamak, hali hazırda kullanılan alt yapıya uyum sağlayacak şekilde geliştirilen HyperScale ürün ailesi, kullanıcısına donanım sağlayıcısı seçme özgürlüğü de tanıyor. Referans bir mimari modele sahip olan Commvault HyperScale yazılım ve HyperScale depolama cihazı, kurumların var olan alt yapı, uygulamaları ve tüm bulut sağlayıcı çözümleriyle kusursuz bir şekilde çalışabiliyor.

HyperScale ürün ailesinin tamamen hibrit altyapıları destekleyecek şekilde geliştirildiğini belirten Commvault Başkanı ve CEO’su N. Robert Hammer “Veri koruma ve yönetimi konusunda bugüne kadar kusursuz bir şekilde gerçekleştirdiğimiz inovasyonlardan güç alarak, vadesini doldurmuş yatay ölçeklendirme mimarileri yerine geçek olan benzersiz bir ürün grubunu satışa sunmaktan heyecan duyuyoruz. HyperScale yazılım ve HyperScale depolama cihazı, bulut, özel bulut ve bina içi gibi her türlü altyapı genelinde kullanılabiliyor. Yeni ürün ailesi sağladığı esnek modellerle, kurumların pahalı eski donanımları yenilemesini, satıcı bağımlılığından kurtulmasını ve önceden mevcut olmayan bulut ekosistemine, modern çevikliğe, esnekliğe kavuşmasını sağlayacak tüm seçenekleri üzerinde barındırıyor” dedi.

Kopya Veriler Denizinde Kaybolmaya Son

Sağlık sektöründen perakendeye, finanstan otomotiv ve telekomünikasyona kadar birçok farklı alanda hizmet veren şirketler için veri günümüzde hayati önem taşıyor. Kurumların çalışanları, sahip olduğu varlıkları, iş ortakları ve müşterilerine kadar ellerindeki verileri doğru yönettikleri takdirde karar alma süreçlerinin önemli ölçüde hızlandığını söyleyen Commvault uzmanları, şirketlerde hali hazırdaki verilerin birden fazla kopyalanarak ikincil bir depolama çözüm ihtiyacını beraberinde getirdiğini belirtti. Günümüzde farklı kanallardan gelen verilerle birlikte ikincil kopyaların kurum hafızalarında yüzde 70 seviyesinde olduğunu kaydeden uzmanlar, satışa sunulan HyperScale depolama cihazı ile sürekli artan iş yükünün daha iyi yönetilebileceğini, tutarlı bir raporlamaya ulaşılacağını söyledi.

Commvault HyperScale depolama cihazı

Bilgi işlem, depolama, ağ oluşturma, sanallaştırma, yedekleme ve kurtarma için entegre bir çözüm sunan cihaz, veri merkezinde tek bir platform üzerinde entegre olabiliyor. Kurumların beklentileri ve gelecek taleplerini karşılayacak özelliklerle donatılan HyperScale, ek bir donanım satın alınmadan, kurumların günlük yönetimlerinin yanı sıra güncelleme konularında da zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor. Birden çok ofis, şubede kullanılabilen cihaz, veri merkezleri genelinde verilerin korunması ve yönetilmesi için de çözüm sunuyor. Cihaz, müşteri gereksinimlerini çoklu petabayt (PB) kapsamında başarılı bir şekilde karşılıyor. HyperScale depolama cihazı, 32 tbs’den 80 tbs’ye kadar kullanılabilir depolama alanı sağılıyor. Commvault, yeni ürün ailesinde abone fiyatlandırma yaklaşımı ile kullanıcısına ekonomik destek sunuyor.

Commvault HyperScale yazılımı

Bina içi veri ve uygulamalara yönelik kullanılabilen yazılım, kurumların donanım alt yapısıyla kısa sürede entegre edilerek, verilerin korunmasında üst düzey dayanıklılık sağlıyor. Şirketin ihtiyaçlarına paralel geliştirilen HyperScale yazılımı, kolay kurulumu, yönetimi ve yeni sürüme yükseltilebilmesiyle performansı artırıyor. Commvault’un ‘Basitleştirilmiş Destek’ hizmet modeli sayesinde merkezileştirilmiş yama yönetimi ve etkin izleme yapılabildiği yazılım, düşük satın alma maliyeti ve operasyonel giderleriyle eski dikey ölçeklendirme çözümlerine kıyasla daha iyi bir toplam sahip olma maliyeti vaat ediyor. Yazılım; veri yönetimi, koruması, kullanımı ve aktarımıyla bir araya geldiğinde sahip olduğu yatay ölçeklendirme olanakları sayesinde ürün silolarını ortadan kaldırıyor.

www.commvault.com

Etiketler: » » »
Share
2121 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?