logo

Conrad İstanbul Bosphorus Yenilendi

mh_conrad_bosphorus_istanbul

Tamamen yenilenen ve lüks algısına yeni bir boyut getiren Conrad İstanbul Bosphorus, sanat eserleriyle yeniden tasarlanan lobisindeki davetle yeni yüzünü kutladı. İnci Aksoy, Batu Aksoy, Erdal Aksoy ve Banu Aksoy’un yanı sıra davete sanat ve iş dünyasından önemli isimler katıldılar.

Conrad İstanbul Bosphorus’daki kokteyle Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, Atıl Kutoğlu, Feryal Gülman, Siren Ertan, Tuğba Özerk, Çiğdem Batur, Zafer Kozanoğlu, Erdal& Begüm Ayaydın, Sedefhan Oğuz, Yıldırım& Monika Schmutz Kırgöz, Meltem Demir, Nuri& Selin Has, Banu Akçal, Roulo Habbab, Banu Tarakçıoğlu, Avusturya Prensesi Camilla Von Habsburg ve Amerika Büyükelçisi John Holzer Bass katılan isimler oldular. Şıklık yarışının yaşandığı davette bir konuşma yapan Conrad İstanbul Bosphorus Genel Müdürü Andreas Jersabeck  Bugün otelimizin tamamen yenilenmesini kutluyoruz. Yenilenme sürecimizde bize destek olan tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve özellikle misafirlerimize teşekkür ederiz. Conrad İstanbul Bosphorus yenilenen 76’sı süit, 553 lüks odası, Boğaz’a karşı eşsiz manzara eşliğinde lezzetlerin sunulduğu restoranları, açık ve kapalı yüzme havuzu ve lobisi ile uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir otel olarak karşınızda duruyor. Olağanüstü konforu, terasları ve üstün hizmet kalitesi ile süitlerimizde dünyanın her yerinden üst düzey misafirlerimizi ağırlıyoruz. Otelimizin modern dokunuşlar ile yenilenen SPA’sında zihnen ve bedenen rahatlamak ve gündelik sıkıntılarınızı geride bırakmak için tüm detaylar düşünüldü” dedi.

Conrad İstanbul Bosphorus’daki yenilenme süreci son olarak lobideki renovasyon çalışmaları ile tamamlandı. Birbirinden değerli sanat eserleri, yeni dekorasyonu, şık dizaynı ve güçlü tasarımı ile otelin lobisi sergilenen eserlerle sanatla iç içe haline geldi. Hüseyin Avni Lifij gibi ünlü Türk ressamlarının önde gelen eserleri davetin yapıldığı yenilenen  lobide yeniden hayat buldu.

www.conradhotels.com

Etiketler: »
Share
2878 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?