logo

Coral Travel, Acentelerini Antalya’da Ağırladı

mh_coral_travel_starway

14 yıldır Coral Travel tarafından ana pazar olarak çalıştığı ülkelerdeki en başarılı acentelere verilen ve turizm dünyasının en prestijli uluslararası ödüllerilerinden olan Starway bu sene de sahiplerini buldu.

Geçtiğimiz hafta Antalya’da Gloria Golf Resort, Amara Dolce Vita, Nirvana Lagoon Villas ve Spice Hotel&Spa’da gerçekleşen Coral Travel Starway Awards organizasyonlarında Rusya, Ukrayna, Polonya, Belarus ve Gürcistan’dan gelen ve en iyi satış yapan 586 acentesinin yöneticileri ve temsilcileri ağırlandı. Coral Travel misafiri olarak Antalya’da 1’er haftalık programlarla ağırlanan acenteler, kendileri için düzenlenen çalıştaylar, eğitimler ve Coral Travel’ın düzenlediği özel otel tanıtım fuarına katılma imkanı buldular. Yoğun bir paylaşımın ve sinerjinin doğmasına fırsat veren bu büyük organizasyonun sonuna doğru gerçekleştirilen Starway Gala gecelerinde ilgili ülkelerde Coral Travel tek yetkilisi veya temsilcisi olan binlerce acente arasından seçilen en başarılılarına “Best” ve “Perfect” ödülleri takdim edildi.

Coral Travel’ın ilgili Ülke Direktörleri tarafından takdim edilen Starway ödüllerinde Rusya, Ukrayna, Polonya ve Gürcistan’dan 20 acente “büyük ödül” sahibi oldu. Törende, Royal Flight “En İyi Charter Havayolu Firması” ödülüne layık görüldü.

80 otel katılımı ile mini fuar

Coral Travel, Starway Awards haftasında 2 senedir mini bir fuar düzeninde bir organizasyon düzenliyor. Türkiye’den otel partnerlerinin stand sahibi olarak katıldıkları bu mini fuar ile otel yetkilileri ile Rusya, Ukrayna, Polonya, Belarus ve Gürcistan’dan gelen en başarılı acentelerin üst düzey yetkilileri bir araya gelme imkanı buluyorlar. Geçtiğimiz sene Xanadu Resort Hotel-Belek’te yapılan mini fuar, bu sene Xanadu Resort Hotel ve Susesi’nde gerçekleşti.

Coral Travel Ukrayna’dan 137 acenteye ödül

Coral Travel’ın Ukrayna pazarında 2008 yılından itibaren tur operatörlüğüne başlaması ardından bu sene 9.su gerçekleşen Starway ödüllendirmelerinde 137 acente ödüllendirilmeye hak kazandı. Nirvana Hotel ve Amara Dolce Vita’da yoğun toplantılar, eğitimler ve kutlamalarla geçen etkinliğin sonunda bir de sağlık ve güzellik temalı bir gün düzenlendi. Ukrayna’dan ünlü profesyonel yüzlerin katıldığı bu güne özel program, acenteler tarafından büyük iligi gördü.

Polonya’dan en yüksek satış yapan 150 acente

Polonya’da Türkiye tatil satışlarında lider marka olan Coral Travel, Starway Awards’da Polonya turizm endüstrisinin en önemli oyuncularından oluşan 150’nin üzerinde acentesini ödüllendirdi. 2016 değerlendirmelerinin yanısıra, 2017 hedeflerinin de paylaşıldığı haftaya, Coral Travel tepe yönetiminin yanı sıra, en büyük acentelerin sahipleri ve yöneticileri de katıldılar.

Etiketler: »
Share
2617 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?