logo

Crossover, Türkiye Faaliyetlerine Resmi Olarak Başladı

mh_crosover_bt

Crossover, iki yılda Türkiye’den 1000 yeteneği farklı pozisyonlarda istihdam ederek, mali değeri iki yılda 50 milyon dolara ulaşacak bir operasyonla Türkiye’deki yetişmiş insan kaynağını kendi sistemi üzerinden uzaktan yöneterek küresel ölçekli bilişim teknolojisi projelerinde kullanılmasını hedefliyor.

Halihazırda Türkiye’de 22, dünyada ise toplam 1150 profesyonelin küresel şirketler tarafından istihdam edilmesini sağlayan Crossover, ciddi testlere tabi tuttuğu yetenekleri işletmelerin gözünde diğer binlerce CV’den ayrılmaları için ölçüyor ve yıllık 100 bin dolar ve üzeri kazandıran iş pozisyonlarına kişilerin yerleşmesini sağlıyor. 80 farklı ülkede en iyi insan kaynağını teknolojinin imkanlarını kullanarak araştırıp bulan Crossover, kişileri en iyi işletmelerle buluşturarak iki taraflı fayda sağlamayı amaçlıyor. Crossover, uyguladığı birçok seçme ve değerlendirme sürecinde o kadar iddialı ki işletmelere memnun kalmadıkları elemanlar için geri ödeme garantisi veriyor.

Türkiye’ye %100 uzaktan çalışma modelini getiriyor

Crossover, yetenekli insan kaynağının uzaktan çalışabilmesine olanak sağlayan WorkSmart adını verdikleri bir yazılıma sahip. Worksmart, kişilerin iş verimliliğini arttırırken takım arkadaşları arasındaki mesafe sorununu ortadan kaldırarak kişinin yaşadığı yeri değiştirmeden hak ettiği geliri elde etmesini sağlıyor. Çalışanların anlık performanslarının ölçülmesini ve işverene serbest çalışma saatlerinin tüm detaylarıyla raporlanmasını mümkün kılan WorkSmart, bu sayede kişilere ülkemizin herhangi bir yerinden Amerika’daki bir teknoloji şirketinde yönetici olarak çalışabilme imkanını kazandırıyor.

Şirketin CEO’su Andy Tryba, uzun yıllar Intel’de üst düzey yöneticilik ve Beyaz Saray’da Yüksek Teknoloji Temelinde İş ve Rekabet başlıklı başkanlık konseyine direktörlük yapmış bir isim.

Crossover’ın temelinde Andy’nin “Biz misyonumuz gereği şuna inanıyoruz; iyi maaş ödeyen işleri dünyanın neresinde olursa olsun gerçekten işinin ehline verirsek, dünya pozitif anlamda köklü bir şekilde değişir” düşüncesi yatıyor.

Crossover Türkiye’de Kasım ayı itibariyle Ülke Genel Müdürü olarak görev yapmaya başlayan Sinan Ata “Crossover’ın Türkiye’deki ilk hedefinin ulaşılabilir olmak ve misyonunu Türk yeteneklere doğru anlatarak, onlara hak ettikleri ücretleri kazandırabilmek” dedi.

www.crossover.com

Etiketler: » » »
Share
3097 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?