logo

20 Eylül 2022

Cuisinart’ın Kompakt Mutfak Aletleri, Lezzetli Kahvaltı Sofraları Hazırlamanıza Yardımcı Oluyor

Kahvaltı, okul çağındaki çocukların en önemli öğünlerinin başında geliyor. Yeni bir güne kahvaltı yaparak başlamanın öğrencilerin akademik başarısına olumlu etkisini iyi bilen ebeveynler, çocuklarına düzenli kahvaltı alışkanlığı kazandırmak için büyük çaba gösteriyor.

Okulların açılmasıyla birlikte sabah erken kalkmak, çocukları okula yetiştirmek için hızlı davranmak bir rutine dönüşmeye başladı. Her sabah çocuklarını okula kahvaltılarını yapmış şekilde göndermek isteyen anne-babaların sağ kolu ise yine Cuisinart’ın mutfak aletleri oluyor.

Tam istediğiniz şekilde kızarmış ekmekler için…

Kahvaltıda kızarmış ekmek sevmeyen çocuk pek yoktur. Evinizde Cuisinart CPT160E 2 Hazneli Ekmek Kızartma Makinesi varsa her çeşit ekmeği tam istediğiniz şekilde kızartarak çocuklarınıza sunabilirsiniz. Altı farklı kızartma derecesine sahip makine, ekstra geniş haznesi sayesinde uzun veya kalın ekmek dilimlerinde bile mükemmel sonuç veriyor, ekmek ortalama sistemiyle dilimin her yeri eşit olarak kızarıyor. Üç farklı pişirme fonksiyonuna sahip kızartma makinesinin Max (Bagel) fonksiyonu; kalın kesilmiş ekmekler, hamur işleri ve simit gibi gıdalar için de iyi bir kızartma sağlıyor. Defrost (Çözdürme) fonksiyonuyla tek döngüde ekmeğin buzunu çözdürüp kızartırken, Reheat (Tekrar Isıtma) fonksiyonu sayesinde ekmekleri yakmadan tekrar ısıtma imkanına sahip oluyorsunuz. Makinenin durdurma düğmesi, kızartma işlemine istediğiniz anda son vermenizi sağlıyor. Yüksek kaldırma fonksiyonuyla küçük boy ekmekleri kolayca çıkarabiliyorsunuz. Kaydırarak kolaylıkla çıkarılabilen kırıntı tepsisi ise kırıntıların etrafa saçılmadan kolaylıkla temizlik yapılmasına imkan sağlıyor.

Yumurta pişirmek artık çok kolay

Cuisinart CEC10E Çok İşlevli Yumurta Pişiricisi, yumurtaları çocuğunuzun damak zevkine göre pişirme imkanı sunuyor. Pişiricinin haşlanmış, poşe ve omlet olmak üzere 3 farklı yumurta hazırlama seçeneği bulunuyor. Tek seferde 10 yumurta haşlayabilir ya da ürünün kendi tepsisinde 4 poşe yumurtayı en pratik şekilde hazırlayabilirsiniz. Çocuğunuzun tercihi omletten yanaysa yine kendi tepsisinde 3 yumurtalı omleti pratik ve leziz şekilde pişirebilirsiniz. Yumurtaları Cuisinart CEC10E Çok İşlevli Yumurta Pişiricisi’ne koyduktan sonra mutfaktaki diğer hazırlıklarınıza devam edebilir, pişirme tamamlandığında sinyal sesini duyduktan sonra sofraya getirerek çocuğunuza sunabilirsiniz.

Kahvaltıyı taze meyve suyu ile zenginleştirin…

Cuisinart CCJ210E Narenciye Sıkacağı ile çocuğunuzun kahvaltısını zenginleştirmeye ne dersiniz? Büyük keyifle içeceği sağlıklı bir meyve suyu hazırlamak için, Cuisinart CCJ210E Narenciye Sıkacağı iki farklı hız ayarı ile elinizin altında. Zamanınız çok kısıtlıysa narenciye sıkacağının kapağının üzerine basarak sıkma hızını 5 katına çıkartabilir ve böylece vakitten tasarruf edebilirsiniz.

Evde narenciye suyu hazırlarken yaşanan en büyük sıkıntılardan biri, posanın tamamının sıkılamaması ve çıkan meyve suyunun bardağa tam olarak alınamaması, etrafa sıçrayarak ziyan olmasıdır. Cuisinart CCJ210E Narenciye Sıkacağının en önemli özelliği, narenciyenin içindeki tüm suyu sonuna kadar çıkarması, sıkma hunisindeki süzgecin meyvenin posasını toplaması ve maksimum meyve suyunun bardağa akmasına imkan vermesidir. Yuvarlak tabanlı meyve suyu toplayıcısı, meyve suyunun kolay akışını sağlar. Damlama önleyici sistem ve direkt bardağa dökülen çıkış ağzı sayesinde meyve suyundan hiç fire vermeden ve çevreyi kirletmeden işlemi tamamlayabilirsiniz.

Ev yapımı yoğurt ve peynir gibisi var mı?

Yoğurt ve peynir, çocukların beslenmesinde ‘olmazsa olmaz’ besinlerden ikisi. Çocuğunuzun kahvaltıda yiyeceği peynir ya da yoğurdu evde kendiniz hazırlamak isterseniz Cuisinart YM400E Yoğurt ve Peynir Yapma Makinesi, sağ kolunuz olmaya aday. Sade veya meyveli yoğurt ya da taze peyniri (quark) sadece 8 saatte sağlıklı ve güvenli şekilde, pişirme zamanı ayarı sayesinde de tam istediğiniz gibi mükemmel kıvamda hazırlayabilirsiniz. İki farklı pişirme fonksiyonu bulunan makinenin sayacı sayesinde 1-19 saat arası zamanlama yapmak mümkün. Elektronik kontrol paneliyle pişirme boyunca sabit ve uygun ısı ayarı uygulayan makinenin hızlı ısınma seçeneği de mevcut. LCD ekranında kalan pişirme zamanı göstergesi bulunan makinenin şeffaf kapağı mayalamayı anı anına takip etme imkanı sağlıyor. Ayrıca döngü bitiminde ses çıkararak sizi uyarıyor ve işlemin tamamlandığını haber veriyor.

‘İyi yaşamın keyfini çıkarmayı’ sağlayan mutfak aletlerinin üreticisi Cuisinart, Türkiye’de, 30. Yılını kutlayan Hakman Elektronik tarafından temsil ediliyor. Cuisinart’ın ürünlerine www.hakman.com.tr internet sitesinin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen e-ticaret siteleri ve mağazalarından ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler:
Share
1338 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?