logo

CVK Safira SPA’da Kışa ZindeGirmenin Keyfi Bir Başka

mh_cvk_safira_spa

Park Bosphorus Hotel’in ayrıcalıklı yaşam merkezi CVK Safira SPA, cilt bakımından kese köpük masajına kadar farklı alternatifler içeren paketleri ile cildinize derinlemesine temizlenip yenilenme fırsatı sunuyor. Türkiye’nin lüksü ve konforu özenle harmanlamış en büyük SPA’sı olan CVK Safira SPA, Kasım ayına özel yüzde 25 indirim avantajıyla, yaklaşan kışı daha sağlıklı, zinde bir beden ve ruhla karşılamayı vadediyor.

Türkiye’nin en büyük otel SPA’sı olan CVK Safira SPA, keyifli alternatif arayanları tazelenmeye ve ciltlerini yenilemeye davet ediyor. İstanbul’un kalbi Taksim Gümüşsuyu’nda tarihi dokuyu, lüks ve konforla buluşturan Park Bosphorus Hotel içinde yer alan CVK Safira SPA, birbirinden güzel bakımları ve masaj terapileriyle kış mevsimine girerken yenilenmek isteyen misafirlerini bekliyor. Sıcak günleri geride bırakıp soğuk havaları karşılarken; vücudu ve ruhu hazırlamak için Kasım ayı boyunca cilt ve vücut bakımlarında indirim avantajı sunuyor. Cildinizi yaz boyunca maruz kaldığı deniz ve güneşin yıpratıcı etkilerinden arındırırken bambaşka bir hafiflik hissi yaşatan bakımlarla bu kışı her zamankinden canlı ve taze karşılayacaksınız.

10 farklı terapi odası, özel dinlenme bölümleri, bay-bayan ve sadece bayanlara özel fitness alanları, uzman eğitmenler eşliğinde kisisel ve grup derslerinin yanı sıra içerisinde jakuzinin de yer aldığı VIP masaj odaları, mevsimsel olarak açılıp kapanabilen yüzme havuzu ve özel fitness stüdyolarıyla şehrin göbeğinde bambaşka bir bakım ve güzellik deneyimi sunan CVK Safira SPA’nın Türk Hamamı ise Osmanlı’dan günümüze kadar gelen hamam kültürünü orjinal kubbesi ve mermer detayları ile yeniden hayata geçiriyor.

Etiketler: »
Share
2398 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?