logo

Da Mario, Yaz Menüsüne Yeni Lezzetler Ekledi

İtalyan mutfağının temsilcilerinden Da Mario, yıllardır değişmeyen lezzet ve hizmet kalitesi ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Dönemsel olarak menüsünü yenileyen Da Mario, yaz menüsünde mevsimsel sebzelerden ilham alarak hazırladığı yeni lezzetlere yer veriyor.

Kendine has dokunuşlarla misafirlerini farklı İtalyan lezzetleri ile buluşturan Da Mario’nun menüsünde başlangıç olarak tercih edilebilecek yeniliklerden biri kabak çiçeği ve buffalo ricotta peynirinin eşlik ettiği Sicilya patlıcan caponata. Deniz börülcesi ve bakla püresi ile sunulan Kızarmış enginar “carbonara” ve brokoli, yeşil bezelye, kuşkonmaz ve domatesi bir araya getiren “Fusulli” mevsim sebzelerinin tazeliğini sunuyor. Yeni menüde makarna tutkunlarının beğenisine sunulan Spaghetti alle vongole ise Da Mario mutfağının farkını ortaya koyuyor.

Levrek carpaccio ve Belçika hindibası ile portakalın lezzet kattığı Izgara jumbo karides deniz ürünü sevenlerin damak zevkine hitap ederken bebek sebzelerin eşlik ettiği “Kuzu Biftek” ise kırmızı et severlerin favorilerinden olmaya aday. Yenilenen menüde yaz aylarında hafif salataları tercih edenler için ise kırmızı pancar, yeşil fasulye ve pecorino’lu siyah mercimek salatası, Insalata di lenticchie nere, öne çıkıyor.

Farklı bir tatlı alternatifi isteyenler, kiraz ve naturel sızma zeytinyağı dondurma ile sunulan Maskarpon mus’u mutlaka denemeliler.

Da Mario, yaz aylarında açılan keyifli bahçesi ve samimi atmosferi ile gerçek İtalyan lezzetleri sevenlerin adresi olmaya devam ediyor.

www.damario.com.tr

Etiketler:
Share
3543 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?