logo

Dassault Systèmes SOLIDWORKS 2017’yi Tanıttı

mh_solidworks_burak_kuralkan

SOLIDWORKS Türkiye Türkiye ve Yunanistan Bölge Satış Müdürü Burak Kuralkan

Dassault Systèmes, SOLIDWORKS 2017’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni başlayan şirketlerden global kurumlara kadar 3,1 milyondan fazla kullanıcı, kolay 3D tasarım ve geliştirme uygulamalarına her zaman, her yerden ve her cihazdan erişimle yenilikçi ürün tasarımı sayesinde çok algılı deneyimler oluşturabiliyor.

SOLIDWORKS 2017’nın Türkiye lansman toplantısı 12 Ekim 2016 tarihinde İstanbul’da Ortaköy Radisson Blu Hotel’de SolidWorks Türkiye’den Burak Kuralkan ve Refik Demirci’nin konuşmalarıyla devam etti.

Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu tarafından desteklenen SOLIDWORKS 2017, yenilikçilerin entegre uygulamalarla ürün geliştirme süreçlerini tasarlamalarına, onaylamalarına, birlikte çalışmalarına, oluşturmalarına ve yönetmelerine yardımcı oluyor. SOLIDWORKS 2017, Model Tabanlı Tanımlama ve basılı devre kartı (PCB) tasarımının desteğiyle kağıtsız üretime odaklanmak için daha fazla çekirdek güç ve performansın yanı sıra yeni beceriler içeriyor.

Hem yeni hem de deneyimli kullanıcılar, tasarımların işlevselliğini prototip oluşturulmadan önce analiz etmek, çözmek, görselleştirmek ve onaylamak için simülasyon kullanarak verimliliği geliştirebiliyor. Yeni araçlar satıcılar ve müşterilerle daha iyi bir işbirliği için her tür 3D modelin kilidini açıyor ve kavramdan üretime kadar dinamik ürün verileri yönetimi (PDM) çoklu siteler ve uzak ekiplerin daha iyi desteklenmesini sağlıyor.

SOLIDWORKS 2017 portföyüne eklenen en önemli özellikler, yeni beceriler ve geliştirmelerden bazıları şunlar

Doğrudan PCB Tasarımına Odaklanarak Gelen Yenilikler

SOLIDWORKS PCB: Altium’un elektronik tasarım uzmanlığı ve SOLIDWORKS’un kullanım kolaylığıyla talep üzerine elektronik ve mekanik tasarımı sorunsuz bir şekilde senkronize edebilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüz: Etkileşimli Yöneltme, AutoRoute, Çoklu İzleme ve Diferansiyel Çift ile tasarım sınırlarını temel alan en iyi yöneltme seçeneklerini seçmenizi sağlayan şematik ve düzen araçlarını içeren birleştirilmiş bir ortamda gerçek zamanlı tedarikçi verileriyle bilgiye dayalı kararlar almak için yeni bileşenleri bulup ve seçerek, SOLIDWORKS modellerini PCB tasarım ortamına dahil ederek ve elektro-mekanik tasarımın amacını doğrulayabilirsiniz..

Daha fazla çekirdek güç ve performansla tasarım sürecini hızlandırın

Modelleme gücü: Tek bir basit işlemle çok sayıda değişken oluk oluşturan Oluk, Dolgu ve Gelişmiş Delik Özellikleri için yeni araçlarla tasarım sürecini hızlandırın, önceden mevcut Olukları Dolgulara dönüştürerek veya tam tersini yaparak saniyeler içinde tasarım değişiklikleri gerçekleştirip, eski delik tanımlarını yakalayıp ve erişim sağlayıp, önceden kaydettiğiniz teknik özellikleri anında uygulayın ve tek bir işlemle daha hızlı adımlı delikler oluştururabilirsiniz.

Yüzeyleme: Karmaşık 3D geometri oluşturma engellerini ortadan kaldırın, zamandan tasarruf edin ve sarma, sürükleme ve bırakma, kabartma, işleme ve 3D Eğri gibi yeni yüzeyleme özellikleriyle geçici çözüm karmaşasından kurtulabilirsiniz.

Manyetik çiftler: Ekipman ve alanı kolaylıkla düzenleyerek, kolay sürükle ve bırak eşleme için uygun bağlantı noktalarına sahip varlıklar olarak parça ve tertibat baskısı alarak ve modelleri kolaylıkla yeniden konumlandırarak büyük ve zorlu tertibatlar üzerinde çalışabilirsiniz.

Simülasyon ile tasarım

Simülasyon statik çalışması: Mantıklı kararları otomatik olarak almak için parametreler girin.

Gerilim sıcak noktaları: Bir modeli incelemek veya daha fazla simülasyon ayarlamak ve sonuçları doğrulamak için sıcak noktaları hızlı bir şekilde belirleyin.

Tek tıklatmalı dönüştürme: Çalışmaları anında doğrusal statikten doğrusal olmayana veya dinamiğe dönüştürün.

RealView: Analizleri net bir şekilde iletmek için simülasyon sonuçlarını görüntüleyin.

Yeni ve sadeleştirilmiş tasarım iş akışlarını kullanıp üçüncü şahıs verilerinin önündeki engelleri kaldırarak işbirliğini geliştirin

– 3D Interconnect: Parça ve montaj dosyalarının Modeli Güncelle özelliğiyle gerçekleştirilen tasarım değişiklikleri olarak güncellenmesi, aktarılan dosyaların doğrudan açılması ve Taban Parçaları olarak işlenmesi veya müşteriler ve satıcılarla birlikte çalışmak için çeşitli kaynaklardan gelen iş akışlarından faydalanmak için hem nötr hem de yerleşik CAD verileriyle çalışın.

eDrawings: Kolay ve doğru bir işbirliği için yerleşik CAD formatlarından Google Cardboard ile 3D gerçekliğe kadar her türden ürün tasarım verilerini görselleştirin. Hem Android hem de iOS cihazların mobil uygulamalarıyla ürün verilerine her yerden erişim sağlayın.

Veri entegrasyonuyla oluşturun ve üretin

SOLIDWORKS PDM: Tasarım verilerini kontrol ederek ve doğru sürüme erişimi garantiye alarak tasarım üzerinde ekip yönetimini ve iş birliğini geliştirin. Otomatik olarak oluşturulan 3D PDF’lerle SOLIDWORKS MBD (model tabanlı tanımlama) desteğini geliştirin, yerleşik CAD dosyalarını SOLIDWORKS PDM Kasası onaylama yapısında listeleyin ve nerede kullanıldıklarını izleyin ve dağınıklığı en aza indirmek için oturumların üzerine yazın.

SOLIDWORKS MBD: Temel boyutlar ve tam otomatik Kutup Boyutlandırma Şemaları, kenarların doğrudan referanslanması, taslak yüzeyler arasında kesişim geometrisinin kolaylıkla oluşturulması ve dosya boyutu ve kalitesinin kontrolü için farklı hassasiyet seviyelerinde 3D PDF baskıları alma gibi özelliklerle satışa yönelik üretim operasyonları boyunca kritik ürün bilgilerini hızlı ve doğru olarak sağlayın.

SOLIDWORKS 2017 hakkında ayrıntılı bilgi için:  solidworks.com/launch/index.htm?scid=SW2017_SWCOM_Innovate

Etiketler: » » » » »
Share
3202 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?