logo

Deadpool 2, Türkiye Galası Gerçekleşti

Deadpool 2 filminin Türkiye galası 17 Mayıs 2018 tarihinde Hilltown AVM Küçükyalı’da yer alan Cinemaximum salonlarında gerçekleşti.

Deadpool 2 Galasına Bir çok Ünlü İsim Katıldı

Türkiye’nin en popüler youtube fenomenlerinden olan Enes Batur, Cumali Ceber karakteriyle sosyal medyada büyük beğeni toplayan Halil Söyletmez, “Deadpool 2”nin seslendirmesinde yer alan ünlü seslendirme sanatçısı Harun Can ve Barbaros Dikmen gibi isimlerin de katıldığı gala yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi. Galaya ayrıca oyun dünyasından birçok isim de katıldı. Melodi Kızılgün, Cantuğ “UNLOST” Özsoy, Berk “Rip” Tepe, Alperen “Alptv” Dürük, Direncan “Ichbindiren” Demir, Barbaros Dikmen gibi isimler de galada yer aldı.

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan ve TME Films tarafından sinemalara dağıtılan “Deadpool 2”, galaya katılan isimlerden tam not aldı. Yönetmenliğini David Leitch’ın üstlendiği filmin başrolünde önceki Deadpool filminde olduğu gibi Ryan Reynolds görev alıyor.

Cinemaximum İzleyicisiyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

En sevilen anti-kahramanlardan biri olan Deadpool’un macera dolu yeni serüvenin vizyon tarihi olan 18 Mayıs. Filmin erken vizyona gireceği Cinemaximum salonları arasında 4DX, D-BOX, Gold Class, IMAX, MPX, Starium ve Tempur salonları bulunuyor.

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
3960 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+2 = ?