logo

Dedeman Bostancı’ya Görkemli Açılış

mh_dedeman_bostanci_01

Dedeman Grubu yeni oteli Dedeman Bostancı’nın açılışı 1 Ekim 2014 tarihinde düzenlenen görkemli bir davetle yapıldı. 252 odasıyla hizmet verecek olan otel, grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyor.

Ev sahipliğini Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat Dedeman, Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya ve Dedeman Bostancı Genel Müdürü Nadir Kadakal’ın yaptığı, 500’e yakın kişinin katıldığı davette, misafirler keyifli bir gece geçirdi. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun yaptığı davete Dedeman ailesinden Murat Dedeman, Banu Dedeman da evsahibi olarak katılırken Selin Habbab Özkaynak, Hediye Güral Gür ve Ebru Işık gibi cemiyet hayatının renkli simaları da gecede konuklar arasında yer aldı. Ritim Grubu’nun gerçekleştirdikleri sıradışı performansları geceyi renklendirdi. Ceren Aksan & Eva String Trio Performansı ile devam eden gecenin sürprizi ise Model grubu oldu. Grup, şarkıları ile davete katılan iş dünyasının saygın isimlerine ve sektör profesyonellerine keyifli anlar yaşattı.

Dedeman’ın Yeni Yıldızı Dedeman Bostancı’nın açılışına gelen misafirlere teşekkür eden Rıfat Dedeman, yeni otellerini Türk turizmine katmaktan dolayı gururlu olduklarını belirtti. Dedeman “50 yıla yakın süredir faaliyetlerini sürdüren, Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman markasına yeni bir oteli; ‘Dedeman’ın Yeni Yıldızı  Dedeman Bostancı’yı eklemenin gururunu yaşıyoruz. Dedeman Grubu olarak ülkemiz için stratejik önem taşıyan turizm sektöründe biz de üstümüze düşeni yapmak için yurt içi ve yurt dışındaki projelerimize sağlam adımlarla devam ediyoruz. Dedeman ve Dedeman Park markalarımız ile  sektöre yönelik yaratıcı ve öncü uygulamalarımıza devam edeceğiz.  Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren toplam 16 otelimizde yılda yaklaşık 1 milyon misafir ağırlıyoruz. Önümüzdeki 10 yıl içinde 20’si Dedeman, 22’si Dedeman Park olmak üzere toplam 42 otel ile hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi. Rıfat Dedeman, Dedeman’ın Yeni Yıldızı Dedeman Bostancı otel projesinin hayata geçmesinde emeği geçen, projenin değerli yatırımcısı Nuh Çimento Grubu’nun Hissedarlarına,  Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tevfik Bilgin ve ekibine teşekkür etti.

 mh_dedeman_bostanci_02

Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya “Dedeman’ın başarı hikayelerine yenilerini eklemek ve ülkemizin en kıymetli yerel otelcilik markasını değişen ve gelişen, yerel ve uluslararası yeni pazarlara taşımak için çalışmalarımızı olanca gücümüzle sürdürmekten çok mutluyuz. Ekip olarak bu heyecanı birlikte duyuyor, birlikte çalışıyor, yenilikleri hayata geçiriyoruz” dedi. Akçakaya konuşmasında, “Önümüzdeki aylarda Dedeman Park Bostancı ve Moskova’da, Dedeman Park İzmailovo otellerimiz hizmete girecek. 2015 yılında İstanbul’da dördüncü otelimiz olacak olan, Kanyon alışveriş merkezinin yanında  inşaatı süren Dedeman Park Levent otelimizde misafirlerimizi ağırlamaya başlayacağız” dedi.

Dedeman Bostancı, 178 adet superior oda, 32 adet deluxe oda, 32 adet executive oda, 9 adet executive suit ve kral dairesi’ne sahip. 30 metrekareden 720 metrekareye kadar değişkenlik gösteren 13 farklı toplantı salonuyla geniş çaplı organizasyonlara ve etkinliklere olanak tanıyan otel, profesyonel ekibi sayesinde de ihtiyaç ve beklentilerin üzerinde bir hizmet sunuyor.

Farklı restoran ve bar alternatiflerine sahip Dedeman Bostancı’da günün her saati keyifli vakit geçirmek mümkün. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu zengin menüsü, keyifli ve ferah atmosferi ile otelin lobi katında yer alan Bostancı Restaurant günboyu hizmet veriyor. İstanbul adaları manzaralı “Adalar Roof Restaurant”, en taze mevsimlik ürünlerle hazırlanan yerel lezzetlerin bulunduğu menüsüyle misafirlerini otelin en üst katında ağırlıyor. “Adalar Roof Bar” ise eşsiz manzarası ile yemek öncesi aperatifleri iştah açıcı atıştırmalıklarla sunuyor. Lobby Lounge & Bar ferah ortamı ve bahçe kullanımı ile iş görüşmelerine veya arkadaş toplantılarına; gün boyu sunulan sandviçleri, salataları, lezzetli kek ve pastaları ile ev sahipliği yaparken; Life Style sağlık kulübü bünyesinde yer alan Vitamin Bar ise enerji ve sağlık üssü olmaya aday.

Dedeman Bostancı, özel günler için sunduğu hizmet, merkezi konum, balo salonu ve farklı dekorasyon seçenekleri ile çağdaş ve şık düğünler için alternatif yaratıyor.

Dedeman Bostancı’da bulunan Life Style Health Club; ozon sterilizasyon sistemi kullanılan kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness Centre, aletli pilates, masaj, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı ile stresli bir iş ortamından kaçış ve yorgunluk gidermek için alternatifler sunuyor.

Dedeman Park Bostancı’nın 2015 yılında 110 oda ile hizmete açılması ile birlikte Dedeman ve Dedeman Park markaları ilk kez Bostancı’da yan yana hizmet vermeye başlayacak.

 www.youtube.com/embed/agBOKZ2Ldq0

Etiketler: » »
Share
3117 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?