logo

Dedeman ve Türk Hava Yolları Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı

Dedeman Hotels & Resorts International İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Mısırlı

Dedeman Hotels & Resorts International, Türk Hava Yolları ile yepyeni bir projeye imza attı. İki marka arasında gerçekleşen işbirliği ile Loyal Club üyesi misafirler gerçekleştirdikleri her konaklama üzerinden Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles kapsamında mil kazanabilecek. Kampanya; Türk Hava Yolları’nın sadakat programı içerisinde yer alan en büyük yerli otel zinciri Dedeman’ın, ülke genelindeki seçili otellerinde geçerli olacak.

Bu kapsamda; Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyeleri Dedeman’ın ülke genelindeki hizmete açık 25 otelinde gerçekleştirecekleri konaklamalarda 500 mile kadar mil kazanabilecek. Her otel için özel olarak belirlenen miller, konaklama sonrası ziyaretçilerin Miles & Smiles üyelik hesaplarına eklenecek.

“Dedeman Misafirlerini Seyahatlerinin Her Aşamasında Ayrıcalıklı Kılmak İstiyoruz”

Misafirlerinin talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak markalarla gerçekleştirdikleri iş birliklerinin kapsamını sürekli geliştirdiklerini belirten Dedeman Hotels & Resorts International İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Mısırlı “Ülkemizin lider otel zinciri Dedeman olarak hava yolu taşımacılığında dünya markası olan Türk Hava Yolları ile yeni bir ortaklığa adım atmaktan mutluluk duyuyoruz. İşbirliğimiz kapsamında sadakat programımız Dedeman Loyal Club üzerinden, Miles&Smiles üyelerine sunduğumuz tüm avantajlar, misafirlerimizin beklentilerini karşılama konusunda hep bir üst seviyeye ulaşma vizyonumuzla birebir uyum içerisinde. Hedefimiz, Dedeman misafirlerinin yalnızca konaklamaları sırasında değil, seyahatlerinin her aşamasında kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri. Dedeman markası olarak; kuruluşumuzdan bugüne müşterilerimize her adımda Dedeman misafirperverliğini yaşatmak ve onlara genel hizmet anlayışının ötesinde bir deneyim sunmak bakış açımızın temelini oluşturuyor. Bu kapsamda Türk Hava Yolları bizim için sadece bir iş ortağı değil, misafir memnuniyeti odaklı bu çalışmamızda oldukça profesyonel bir çözüm ortağı oldu. İşbirliğimizin uzun süre devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

Etiketler: » »
Share
408 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?