logo

Dell, İki Yeni Oyun Monitörünü Tanıttı

Dell Technologies, daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için gelişmiş netlik sağlayan ve sorunsuz bağlantı özelliğine sahip iki yeni Dell oyun monitörünü tanıttı.

Oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımak için tasarlanan Dell 32 4K UHD Oyun Monitörü (G3223Q), hem PC’de hem de son çıkan konsollarda yoğun grafik içeren oyunları destekleyerek en güncel bağlantı seçenekleriyle net görüntü kalitesi sunuyor.

4K Ultra HD çözünürlüğe, Fast IPS özelliğine ve VESA DisplayHDRTM 600 sertifikasına sahip olan monitör üstün netlik ve keskin ayrıntılar sağlıyor. PC oyunları için 144Hz değişken yenileme hızı ve HDMI 2.1 bağlantısı ile konsol oyunları için 120Hz’e kadar yenileme hızı, yırtılmayı ve takılmayı önleyerek akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Monitör ayrıca AMD FreeSync™ Premium Pro teknolojisini de destekliyor. Monitörde bulunan yeni “Oluşturucu” modu, hassas renk doğruluğuna ihtiyaç duyan içerik oluşturucular ve oyun geliştiriciler için ideal.

Simülasyon oyunları için iyi bir deneyim

Dell 32 USB-C Oyun Monitörü (G3223D)ise grafik yoğun oyunlar, RPG ve simülasyon oyunları için çevreleyen ve kusursuz bir deneyim yaşatmak üzere yüksek kalitede görüntüler, zengin renkler ve USB-C bağlantısı sunuyor.

QHD çözünürlüğe ve VESA DisplayHDRTM 400 sertifikasına sahip monitör, oyun oynarken gerçeğe yakın görüntüler sunuyor. Fast IPS ekran ayrıca PC’lerde 165Hz değişken yenileme hızı ve konsol oyunları için 120Hz’e kadar yenileme hızı, 1 ms tepki süresi (GtG), AMD FreeSyncTM Premium Pro ve NVIDIA® G-Sync® uyumluluğu ile akıcı ve kesintisiz bir oyun deneyimi sağlıyor. 15W güç çıkışına sahip USB-C bağlantısı, kablo yönetiminde kolaylık sağlıyor.

Her iki monitör de uzun süreli oyunlar sırasında gerçekçi renkleri korurken zararsız mavi ışık emisyonlarını azaltan TUV sertifikalı ComfortView Plus özelliğine sahip.

Fiyat Bilgisi ve Satışa Sunulma Tarihi 

  • Dell 32 4K UHD G3223Q Oyun Monitörü için, tavsiye edilen perakende fiyatı 730.00 $ (KDV hariç) olmak üzere META bölgesinde ön sipariş oluşturulabilir.
  • Dell 32 USB-C G3223D Oyun Monitörü için, tavsiye edilen perakende fiyatı 450.00 $ (KDV hariç) olmak üzere META bölgesinde ön sipariş oluşturulabilir.

Etiketler: »
Share
384 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+7 = ?